MED NY ENERGI

Skrev ett jättlångt inlägg i lördags och när jag skulle publicera det så stängde bloggen ner. Så himla trist att det fortfarande blir såhär. Men jag gör ett nytt försök idag.
 
I fredags var jag till min vän Isabel och hennes salong för att klippa håret för första gången på 2 år. Det var verkligen behövligt och så efterlängtat. Nu har håret betydligt mycket kortare igen och när jag tvättade det idag gick det så himla snabbt och smidigt. Som jag saknat det kortare håret.
 
Samma dag fick jag besök av min mamma, moster och lillasyster med lilla Agnes. Första gången som jag träffade min moster sedan julafton och första gången hon kom och hälsade på i vår nya lägenhet. Vi fikade, pratade och skrattade. Så himla mysigt! Jag blir lätt så trött och slut så fort man umgåts, trots att jag egentligen vill och tycker det är roligt, så behöver som vilodagar efteråt. Låter inte klokt om man jämför med hur jag var tidigare, men så har det blivit med tiden och kanske främst efter allt som varit kring pandemin. Men den här dagen gav mig bara så otroligt mycket energi och glädje. Min energi har varit så mycket uppåt igen efter att jag varit sjuk. Nu njuter jag massor av den vågen. För snart kommer säkert pollen och knockar mig igen.
 
 
I vardagsrummet har nu målat klart allting. Till veckan ska vi nog beställa golvlisterna och så ska jag måla dom. Sen är vi klar i vardagsrummet! Vi har beställt färg till köket också så där ska jag sätta igång så fort jag får tid till. Kanske redan till helgen. Hoppas hoppas.
 
Igår tömde Patrik vår balkong medan jag jobbade. Så idag när jag varit ledig så åkte jag och slängde en massa skräp som jag hade i bilen för att sedan bära ut min rätt så stora dvärgsyren, fick in den i bilen och åkte till mamma för att lämna det där i deras växthus. Där får den bo tills vi kanske fått den nya balkongen. När jag kom hem sedan så planterade jag om några av mina klockrankor i större krukor. Dom får bo i fönsterna så länge då jag läste att det gick bra att ha i ljusa fönster. Det blir perfekt att låta de klättra både i köket och vardagsrummet i sommar.

Imorgon vilket fall kommer dom och börjar riva våra balkonger. Det blir spännande. Kanske det står en massa karlar utanför sovrumsfönstret när jag drar upp imorgonbitti, haha. Förhoppningsvis inte. Men nu kommer det jobbas här i några månader framåt.
 
 
Måste bara visa ert mina nya favoritporslin innan jag avslutar. Har börjat samla på Cerveras egna serie Lotus. Det är de bruna/sandfärgade skålarna. Tillsammans med Brostes nya kollektion Nordic Vanilla. Gillar kontrasterna och tycker det är så fint alltihopa.
 
Jag hoppas ni mår bra allihopa! Nu ska jag landa i soffan och göra mig redo för en vecka full med jobb.

Ha de så fint! ♥

Kommentarer :

#1: Mamma

Jättefint porslin, så snygg färg 😍!

Svar: Jaa, visst är det väl?!
Eleni Apostolakis

skriven
#2: Mimmi

Det var så roligt at äntligen få hälsa på , få se hur du och Joanna bor med era familjer nu. Jag låg utslagen på soffan på kvällen, haha! Den sociala muskeln har verkligen mycket att jobba med, nästa dag gick i slow motion...Kram

Svar: Förstår dig. Man blir alldeles utmattad av att vara social nu mera. Vi är liksom inte vana längre. Men det är så fint att kunna ses mer som vanligt nu <3 Kram
Eleni Apostolakis

skriven

Kommentera inlägget här :