HELLO FEBRUARI!

Skönt att redan vara inne i Februari och att lämna jobbiga Januari bakom oss. Man pratar om att vara i nuet och fånga stunden, jag jobbar ständigt på det. Och i perioder går det rätt så bra. Men just i Februari så kan jag inte låta bli att fortsätta längta att tiden går fort. Snart är det vår och man får börja så fröer igen. Det håller mig flytande just nu. Och helt underbara soliga dagar har vi bjudits på senaste tiden. Takdropp och en balkong som visar temperaturer på runt 25 grader. Det tackar jag för och vårkänslorna smyger sig gärna sakta på.
 
Ihelgen har jag jobbat med vi lyxade till det med nybakade scones framför tvn till frukost innan jag åkte. För det var så klart viktigt att titta på OS. Iaf om man frågar Patrik som var den som ställde sig och bakade och var mer taggande än oss andra tre ihop. Kan erkänna att jag inte är särskilt intresserad men man får hänga med lite i bakgrunden när personen man bor med har det lite större intresset.
 
 
Idag har ingenting gått som det ska. Nästan. Men min lediga dag spenderades plötsligt hemma med två tjejer av olika anledningar. Jag hann iaf smita iväg på en liten loppis där jag hittade vårt nya köksbord och sedan blev det veckomathandling på butiken bredvid. Hade sällskap av mamma, så det var mysigt att ses en kort stund. Har även tagit sticklingar av min gullranka som vuxit och blivit såå lång. Älskar klätterväxter så nu ska vi se om jag lyckas med de här sticklingarna så jag har fler hängade växter framöver.
 
 
Nu väntar en vecka med långa arbetspass så jag ska lägga mig på soffan en stund.
 
Hoppas ni får en jättefin vecka!
2
Topplistat

Vilken otroligt fin växt! Jag har nyss köpt ett par Philodendrons som jag hoppas kunna få att växa till sig ordentligt under vården :-)

Svar: Tack! Hoppas den växer på sig fint :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

I februari får man tid att planera och drömma inför sommaren, kolla på Mello, fira alla hjärtans dag, hurra för mofs och Maya som har namnsdag, Dessutom är det kort månad så lönen kommer tidigare än vanligt och den 1.a mars är det Fettisdagen!! Håll i Håll ut, idag släpps restriktionerna efter ganska precis TVÅ tuffa ÅR.... Kram