INSTÄLLDA PLANER

En ledig helg som först gått till att bygga garderobsinredning och sätta skjutdörrar i vår "korridor". Jag och Patrik var även på soptippen och kastade allt det gamla som stod där plus annat skräp. Till min lycka så hade Erikshjälpen på soptippen öppnat igen och vi fyndade två badrumsskåp för 100kr. Kommer bli helt perfekt. Vi jobbar på det här med förvaring och att nyttja olika skrymslen och vrån enda upp på höjden. Det behövs. Och det är så skönt att få lite mera ordning på alla saker.
 
Idag var planen att åka till mina föräldrar på middag för att fira älskade mamma som fyllde år tidigare i veckan. Men pga hostig Maya får vi istället stanna hemma. Jag passade på att testa göra tulpanmassage på mina tulpaner, vi har fortsatt fylla den inbyggda gardoben, städa och tvätta och nu tror jag att jag ska ta mig lite tid till att läsa en bok. Det blev en okej dag även om det känns trist att inte kunna vara med och fira mamsen ♥
 
 
Jag har så mycket tankar och funderingar som går just nu. Stort som smått. Som hur ska man göra för att få bestämma över sin egen tid? Kan man verkligen göra det? Eller är det meningen att man från barnsben ska ha plikter och att någon annan ska avgöra när du får tid till att göra saker du tycker om? Majoriteten av oss har det faktiskt så större delen av livet. Jag vet. Men jag kan inte låta bli att fundera. Kan man få bestämma helt över sitt eget liv och sin egen tid?
2
Mimmi

Efter ett långt yrkesliv är man så tillvand att ha hålltider så nu när jag egentligen kan börja bestämma lite mera själv så förstår jag inte riktigt hur jag ska fylla håltimmarna. Stressen att jaga jobb är mycket mer krävande än att jobba så att frilansa kan vara både lockande och energikrävande.

Svar: Det är precis just nu jag skulle behöva styra med själv... eller helst vara "hemma-mamma" när livet har som mest att stå i. När jag måste planera och fixa med saker åt alla andra samtidigt. När jag blir äldre och barnen är utflugna så tror jag mer att jag kan acceptera läget... kanske. Vill helst vara fri som en fågel :)
Eleni Apostolakis

Amandas Stil - Mode, skönhet och lockande lockar

Mysiga bilder, hoppas du får en fin vecka :)

Svar: Tack! Hoppas du får en fin vecka också!
Eleni Apostolakis