SKOLAVSLUTNING 2022

Äntligen! Dagen vi väntat på i två år. Idag fick vi samlas i kyrkan, se barnen sjunga sommarlåtar och sjunga den blomstertid nu kommer. Två gånger dessutom. Jag och mamma/mormor var först på Hannas skolavslutning på morgonen och lite senare på dagen var det Mayas tur. Så fint så jag fick rysningar när jag gick in i kyrkan på skolavslutningsmorgonen. När alla fått sina platser och sitter där förväntansfulla, musiken startar och in tågar barnen med Hanna och hennes bästa vän längst fram ledde klasserna, bärandes på varsin svensk flagga. Då brände tårarna bakom ögonen. Så fin dag. Trots att det regnade på morgonen när jag skjutsade Hanna till skolan. Men det sprack upp och blev härligt senare och det är vi glada för. Tänk att våra tjejer nu gått ut ettan och femman. Så stora dom börjar bli ♥ Nu väntar ett långt och skönt sommarlov!
 
Efter att både Maya och Hanna haft sina skolavslutningar så gick vi hem till oss. Min mamma och Hanni åkte och köpte med sig lunch hem. Under tiden slängde jag ihop en glassmarängtårta.
 
 
Även om inte vädret varit supertoppenbra hittills i Juni så har det ändå varit en fin månad. Min favorit. I söndags åkte vi till min mormor och morfar och hälsade på. Och det var så så mysigt och efterlängtat! Hade inte varit dit sedan julafton så det verkligen på tiden. Vi fikade och åt mat och hade bara en så himla mysig dag!
 
Nu laddar vi sommarlov, semester, födelsedagfirande och midsommarafton! Och förhoppningsvis gör vi några stranddagar också.
1
Mamma

Mitt hjärta svämmar över ibland av kärlek till er allihop, barn, barnbarn ❤️❤️ Ni är så fina och jag kunde inte vara mer stolt vid ögonblick som dessa när skolavslutningen sjungs in i kyrkan! Hoppas ni får det allra bästa sommarlov! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Tack älskade mamma ❤️❤️ Jag vet vad du känner och vi älskar er också så ❤️❤️
Eleni Apostolakis