NYA PLANER

Ungefär i samma stund som jag skrev förra inlägget så kom en konstig känsla i halsen och huvudet. Med hopp om att det skulle gå över gick jag och la mig. Men istället vaknade jag så dålig! Den här veckan som jag om något inte kände att jag kunde bli sjuk. Mycket att stå i på "båda" jobben. Men man får tydligen inte välja när det är passande. Igår låg jag nästan hela dagen med feber. Gjorde några tappra försök till att sitta på balkongen i solen men jag klarade inte av värmen och mina ögon bara rann och sved. När febern började stiga mer mot kvällen fick jag så lov att offra min mage med en alvedon och jag somnade tidigt. Sov hela natten och känner mig mycket piggare idag. Även om det ligger på gränsen till feber igen så känns inte huvudet alls lika tungt och sprängande. Till sist blev det min tur iaf. Jag som trodde jag skulle klara mig.
 
 
I söndags var vi hos mamma och pappa och grillade marshmallows och åt korvlunch - Jag och barnen. Jag och Hanna passade på att traska in i skogen för att ta lite påskris. Jag vet att det är tidigt men jag var tvungen att redan nu börja tjuvstarta pga fotografering jag skulle göra. Nu får det helt enkelt bara hänga med fram till påsk. Veckorna går ändå så fort.
 
Idag kom ett brev med information av utbyggnad av balkongerna. Det var inte vad vi hade väntat oss så nu kanske mina blommor jag nyligen satt inte kommer få sig en plats där ute ändå. Redan i början av April ska balkongerna kapas ner. Och då blir vi utan. Hur länge har vi ingen aning om än. Just nu står bara min dvärgsyren där ute och mår riktigt gott. Den är redan full i blad och knopp. Det blir så himlans varmt där när solen ligger på nästan hela dagarna. Sådär så jag redan hunnit inviga min nya bikini. Det är inte ovanligt att termometern hamnar på 35-40 grader där... tom redan i Februari. Så glasrutorna står som oftast öppet där på dagarna och jag sitter där i stort sätt varenda dag. Äter frukost, solar, läser bok eller tidning, planerar och bara njuter av solsidan. Men nu blir det annat i vår... och kanske i sommar med. Vi får helt enkelt se. Men jag vet redan nu att jag kommer sakna att ha en plats att gå ut och sätta mig på varje dag.
 
Båda barnen följde med kompisar hem efter skolan idag så här har det varit lugna puckar i min ensamhet. Jag blir så rastlös av att inte göra någonting. Rastlös av att inte ha den riktiga orken. Jag har ätit frukost på balkongen, läst några kapitel ur min bok, gjorde ett försök till att dammsuga men trodde jag skulle svimma... slagit igång en tvättmaskin med skitiga ytterkläder. Och nu blir det ryggläge resten av dagen. Sätter Patrik på att fixa middagen i vanlig ordning. Jag har sådan tur som har en egen kock i hemmet ♥
2
Mimmi

Hoppas du vaknat till en lite piggare dag. Är det vad man kan tro du drabbats av så kommer det vara orkeslöst någon vecka framåt, räkna med det och acceptera det. Kram.

Lia

<3 kärlek <3

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration