BEHÖVER SEMESTER

Pjuh. Vilken vecka det varit. Eller kanske vilka år om man ska tänka efter ordentligt. Men det orkar jag inte ens göra. Just nu känner jag bara hur jag behöver semester. Lugn och ro, vila, några mindre bekymmer och mera sömn. Tid ensam. Tänk att få lite tid till att bara lägga sig platt och andas. Att få gå och lägga sig när man vill på kvällen. Titta på tv på utan att bli uppehållen var femte minut. Att få sova utan att bli väckt. Att läsa en bok i sängen, bläddra i en tidning eller bara få lyssna 100% på vad kroppen och knoppen behöver. Jag gör det verkligen så gott jag kan. Har blivit så mycket bättre på det genom åren. Men så gör man också allt man måste och behöver samtidigt. För så länge man är mamma, kan man inte lägga någonting åt sidan helt. Inte lyssna på sig själv till fullo. Sånt är väl livet antar jag. Men ibland känner man bara hur man verkligen behöver något... så mycket. Någon gång. Kanske en gång. Är bara så trött. Allt blev kanske inte så som man tänkt sig, som man trodde. Vissa bekymmer kunde jag nog aldrig anat en dag skulle finnas. Att de ens existerade. Men mycker ska man lära och kämpa med genom åren. Någon gång blir väl saker bättre, visst? Någon dag kommer jag bara se tillbaka på allt.
 
 
Det är onsdag. Och den här veckan har jag hittills hunnit med åtminstone en promenad och faktiskt kört årets första träningspass. Jag har hunnit med sjukhusbesök med Maya på magnetröntgen, Maya och Patrik har varit till ortopeden och träffat sjukgymnast, jag har varit på vårdcentralen med Hanna, hunnit pratat i telefonen 3 gånger med dom på ortopeden, väntar ytterligare samtal från vårdcentralen, sovit extremt dåligt och lite, jobbat, städat och haft fulla hemmet med ungar. Nu ska jag försöka bläddra igenom en tidning som kom förra veckan innan det är dags att natta lillskrutt och läsa bok. Sen hoppas hoppas hoppas jag att det är okej att somna tidigt. Men det visar sig väl.
 
Hoppas ni har en fin vecka. Solen skiner av och till iaf. Även om det blåst fasligt mycket. Snart kommer nog vårkänslan på riktigt. Det är ändå underbara Maj!
 
(Tredje veckan som inget gjorts på våra balkongen. Endast anteckning.)
2
Hannas krypin

Att behöva semester kan jag verkligen relatera till. Kan också relatera till känslan av att det händer saker som man inte riktigt räknat med. Det är tufft att vara mamma, det är tufft att vara människa. Saker händer som man måste hantera, Vare sig man vill eller inte.

Svar: Ja, så är det verkligen! Hoppas du får en riktigt fin start på sommaren!
Eleni Apostolakis

Fahlén of Sweden

Estetisk perfektion!

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis