JULREPORTAGE

Nu står julen redo innanför vår dörr och jag tänker bara njuta av varje ledig sekund i December. Som jag längtat efter den här dagen!
 
Efter ett flertal nej sa jag ändå plötsligt ja till att göra julreportage hemma hos oss igen. Så efter att ha haft ungefär en månad på mig att göra julen helt klar här hemma så var det idag dags för att få besök av journalist och fotograf. Hela förmiddagen gick åt men så roligt och trevligt det är. Klappar mig själv på axeln som rodde det i land igen. För visst blir det ändå en hel del stress och press. Man vill ju få till det bra och så har man ett visst datum på sig till att göra allt det där man tänkt. Nu är det gjort. Det känslan är rätt så skön. Och så behöver vi inte heller någon stress över det i December.
 
I fredags åkte jag och mamma på julgransjakt och köpte ett gäng julblommor. Det är myset på riktigt. Jag kommer nog dock behöva köpa lite nya julblommor innan julafton men det står jag ut med.
 
 
 
Gissa om det var en lycklig Hanna som kom hem från skolan till framdukat bord som varit till "rekvisita"? Hon och jag tog oss en försenad första advents fika. Mysigt.
 
 
Har smugit in julen även i Mayas rum. Även om det blir svårare och svårare till att få vara med och bestämma. Det hon inte vill ha kommer hon utdragandes med på direkten. Men lite jul tyckte jag hon åtminstone kan ha inne på sitt rum. Och det här är godkänt, haha.
 
 
I Hannas rum har jag fått gå lös mera. Hon älskar ju fortfarande julen och där hänger både stjärnor, girlanger, adventsgran och det är prydnader. Och så hennes adventskalender så klart.
 
 
I vardagsrummet fick julstrumporna ta plats i år igen. Tycker det är lite besvärligt att inte bara kunna slå in en spik var som helst som jag är van vid. Så det blir något mindre hål i de här väggarna och så får man lösa det som ska hängas på annat vis. Som här till exempel. Julstrumpor på vitrinskåpet.
 
 
Och ser ni? Jag har t.o.m. några röda inslag i år. Röda amaryllisar planeterade jag i en enklare julgrupp på skänken inne i vardagsrummet. Kransarna ovanför satt jag och gjorde sent en kväll efter jobbet. Helt improviserat. Men det blir det mesta jag gör. Det går undan, det bara händer och så får det bli lite som det blir. Tycker det känns helt okej ändå. 
 
Julreportaget som fotats hos oss idag kommer vi få vänta ett helt år på. Precis som sist. Men jag har ingen brådis.
 
Nu laddar vi om för att ha födelsedagskalas i slutet på veckan. Och så ska det jobbas en del också så klart.
6
Anonym

😍🤩

Mamma

Jättemysigt 😍❤️!

Linda

Så mysigt ni har det. Musen i granen var jättesöt.

Linda

Så mysigt ni har det. Musen i granen var jättesöt.

Svar: Tack ska du ha!
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Nej men alltså ååååh så mysigt! Älskar exakt allt :D

Svar: Tusen tack!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Det är så fint och harmoniskt, Ett rött inslag var oväntat men på tiden, hihi!