VÅR NYA BALKONG

Nu var det jättelänge sedan. Igen. Men vardagen har rullat igång och kalendern fylls återigen både på bredden och höjden. Den här veckan har vi redan hunnit varit på två föräldramöten, det är träningar, läxor, ska planeras in studiedagar, friluftsdag, simning och så ska man så klart både sova, äta och jobba också.
 
Igår när jag hade lämnat av Hanna på skolan så tog jag mig en promenad och var borta i ungefär en timme. Fullmakten för besktningmännen att komma in i lägenheten hängde på dörren men jag var ganska säker att jag skulle få sitta på halvspänn hela dagen och bara vänta på att någon okänd när som helst kan knacka på. Men så när jag kom hem där strax efter kl.9 såg jag att alla lappar var borttagna hela vägen upp i trappuppgången. Och inne i hallen möts jag av den där lappen liggandes istället. Jippi! Dom kom till vår trappuppgång direkt på morgonen och slutbesktningen var därmed gjord på våra balkonger. Vi har haft tillgång i ett par veckor men var i förrgår kväll tvungen att släpa ut det mesta av det vi ställt dit så dom skulle kunna göra slutbesiktningen. Jag började på direkt att konka och bära och kunde nu fortsätta piffet ute på balkongen på riktigt. Hängde upp gardiner, la ut flera kuddar i soffan, satte upp ljusslinga och spikade upp solhattar på väggen. Det är nu mera mitt favoritställe att vara på. Jag äter frukost där varje dag, vi äter middagar där ute och jag ligger i soffan och läser eller bläddrar i någon tidning til sent på kvällarna. Så himla härligt. Äntligen!
 
 
Förra veckan var vi och hämtade hem vår dvärgsyren som stått hos mamma och pappa hela våren och sommaren. Den börjar nu skifta i höstlöv och även om man kan tro det är sommar när man är på balkongen då det blir stekande hett, så börjar ändå mina tankar gå till att göra höstfint där ute. Kanske någon höstplantering i krukor... och trots att jag är så mycket i nuet jag någonsin kunnat vara så börjar ändå tankarna gå till hur jag ska julpiffa där ute. Haha. Jag vet. Det är ett tag kvar. Men då jag inte kunde planera för sommaren får jag nu istället planera för julen. Men än kommer det dröja ett tag.
 
 
Annars då? Jo, det har startat bra för barnen i skolan. Även om det varit en omställning att behöva kliva upp tidigt och ge sig iväg om morgnarna. Men det funkar bra. Hanna tycker det är så roligt i skolan och med sina kompisar. Och oj, vilket beröm deras klass får från sina lärare. Det riktigt syntes hur dom uppriktigt tycker om klassen och hur lättsamma och snälla dom tycker att dom är. Aldrig bråk och konflikter och dom jobbar så bra så dom nästan blir klar för fort. Så roligt att höra. Maya har redan vuxit nu när hon plötsligt går i den äldsta årskursen på skolan nu med nya ämnen. Jag har aldrig träffat någon som är så peppad på att läsa språk. Hon har nu börjat läsa Tyska och övar nästan varje dag... ja, även jag får öva på min gamla tyska jag lärde mig i skolan då det är mig hon ska prata med, haha. Dom får besöka högstadiet för att ha just språklektioner en gång i veckan så dom får även känna på hur det kommer bli nästa år när det är dags att byta skola. Också har hon börjat ha hemkunskap och tycker det är så roligt att få baka och sådär. Så det är kul ❤ Hon har även fått börja gå på fritidsgården i höst och det minns jag själv hur roligt det var. Att det bara ligger ett par minuter ifrån där vi bor känns väldigt skönt. Så där hänger hon helst med kompisar om kvällarna nu.
Jag har också roliga saker och härliga samarbeten framför mig som jag ser fram emot. Håller igång mina promenader och träning bra och det gör mig verkligen så gott. Så vi alla lever och mår bra helt enkelt!
 
Hoppas allt är fint med er också!

Kommentarer :

#1: Amanda (Swedish Passport)

Nej men wow så fint! :D

Svar: Tusen tack!
Eleni Apostolakis

skriven
#2: Mamma

Blev så fint och mysigt där ute 😍! Förstår att du trivs 👍❤️!

Svar: Tack mamma <3
Eleni Apostolakis

skriven
#3: Mimmi

Sommaren har flyttat in på er balkong, med inglasningen har den blivit veckor längre både i början och slutet. Det ser så inbjudande och härligt ljust ut. Skönt att vardagen rullat igång på ett roligt inspirerande sätt för er. Kram till er alla!

Svar: Ja, det är så härligt. Här tänker jag hänga året om så fort solen skiner och värmer upp. Kram
Eleni Apostolakis

skriven
#4: Moa

Men så mysigt! Nu blev jag inspirerad att själv fixa på min balkgong! 😍

Svar: Vad kul att höra! Tack!
Eleni Apostolakis

skriven

Kommentera inlägget här :