SOM ATT BACKA I TIDEN

Helt plötsligt känns det som att vi är tillbaka i Februari. Snön har vräkt ner sedan vi kom hem från fjällen i söndags. Att gräsmattorna började bli gröna och fiskmåsarna skrek utanför fönstret förra veckan känns nu som en evighet sedan. Hände det ens?
 
Det är disigt, mörkt, blött och snöigt. Inte vad man önskar sig såhär i slutet av April. Ett bakslag som kom alldeles för sent. Inte helt oväntat. Men för sent helt klart.
 
I måndags för jag till min vän Isabel på hennes salong och klippte av mig håret. Det var över ett år sedan igen. Tiden går så fort och just mitt hår är väl inte det som prioriterats högst på listan. Mycket hår försvann och hela jag känner mig lättare. På eftermiddagen sedan så åkte vi och hämtade ut våra pass. Kan ändå inte riktigt förstå att vi ska komma iväg i sommar. Men det kommer bli så härligt.
 
Jag har faktiskt slingat håret också. Det var faktiskt en slingförpackning jag köpte redan förra sommaren. Men det blev aldrig av. Nu när jag var nyklippt så fick Patrik äran att dra ut slingor ur hettan. Och det blev ändå rätt så bra om jag får säga det själv.
 
 
Igår efter barnen kommit hem från skolan så tog jag med mig dom ut till Birsta för att shoppa loss lite. Jisses, så dyrt det är med barn, haha. Men dom är inte bortskämda med att få gå på birsta och testa ut kläder som dom vill ha. Var jättemysigt faktiskt! Även om mamma blev fattig på kuppen.
 
Nu har hela min semestervecka gått och imorgon börjar jag jobba igen. Det känns faktiskt helt okej. Och jag är så redo att gå mot Maj nu. Jätte peppad utan att överdriva.
 
Men nu är det dags för mig att sätta mig en timme med i Webinar om fotoredigering. Det ska bli intressant och kul. Får se om jag får några nya tips i mitt fotoprogram som jag kan ha missat.
 
Ha nu en fin kväll!