VÅRKÄNSLOR

Det känns helt fantastiskt vad solen och ljuset gör med mig. Vårkänslorna känns som fjärilar i magen och att det varit ganska kallt ändå gör mig nästan inget. Allra helst när man ser prognosen inför nästa vecka då det väntas ska bli nästan sommarvarmt. Hörde också på nyheterna om att det ser ut att kunna bli en repris på sommaren 2018 i år. Den sommaren glömmer jag aldrig. Kanske allra mest för att jag var så otroligt avundsjuk på alla andra som hade semester medan jag jobbade i stort sätt hela sommaren. Hela långa dagarna och slutade inte förrän sent på kvällarna. Jag hade bytt jobb hösten året innan, så jag hade därför nästan ingen semester att ta ut. Tänk att jag lyckades pricka in en sommar inomhus när det var helt magiskt och så otroligt varmt mest hela tiden utomhus. Kan därför inte låta bli att hoppas lite extra på årets långtidsprognos. Det känns lite som en revansch.
 
Idag regnar det dock och det ser ut att forsätta i några dagar till. Men inte ens det gör mig något just nu. Kan tycka det är lite mysigt. Och så tänker jag att det hjälper snön att smälta på traven.
 
 
Igår var jag och mamma och gjorde veckans mathandling. Vi fortsätter på samma spår och det är ganska trevligt att ses en dag i början på veckan för att åka och handla. Efter det åkte vi till polisen och gjorde pass hela familjen. Så skönt att sätta check på saker. En sak i taget. Sen har jag mest hängt på balkongen. Så glad att vi har den i vår och sommar. Där passade jag också på att skola om plantor i vårsolen. Som det börjat växa nu. Drömmer om en riktigt blomstrande balkong i sommar.
 
Nu ska jag ta och byta om för att gå en promenad med Rocky i regnet. Sen ska jag skynda hem för att äta frukost och vara med mina tjejer lite innan jag åker mot jobbet.
 
Hörs snart igen!
1
Mimmi

Både du och balkongen ser ut som en DRÖM....

Svar: Åh tack snälla du!
Eleni Apostolakis