ATT FÖRDRIVA REGNIGA DAGAR

Ovädret Hans har verkligen kommit för att ställa till det på många håll. Det känns ganska skrämmande hur nästan hela Maui kan brinna ner samtidigt som det är översvämmningar så hus flyter iväg i vårt grannland. Extremväder sägs vara något vi kommer att få erfara allt mer tiden framåt men är vi verkligen rustade det för det och vet vi egentligen vad det innebär? Fy, hemska tanke.
 
Medan regnet och stormen härjat i flera dagar nu så får man se till att fördriva sin tid inomhus så gott det går. Är man på jobbet är det inga problem, det har man det man gör. Men så kommer det en ledig torsdag plötsligt och förutom att agera chaufför åt Maya så har jag passat på att baka. Det blev både kanelbullar och hallongrottor. Någon fyller ju visst år imorgon så det kan alltid vara bra att ha något fika hemma och bjuda på om någon skulle titta förbi. Att firas vid födelsedagar blir allt mindre för varje år, iaf för vår del har det blivit så. Men mamma och pappa kommer nog förbi om inte onda ryggar sätter stopp. Och annars har vi fika i familjen att mumsa på ett tag.
 
 
Imorgon ska jag dessutom jobba nästan hela dagen men sen väntar fem dagars ledighet. Har jag tur kommer det bli fint väder i början av nästa vecka och det vore ju lite härligt om än nästan overkligt att få åka och bada någonstans innan hösten kommer. Även om det redan känns som höst. Men jag ger inte upp hoppet helt. Medan jag väntar tänder jag ljus, myser under en filt och läsa en bok eller ser något bra på tvn.
1
Mimmi

En gång i tiden hade vi kalas var och varannan helg. När jag tänker tillbaka på det förstår jag inte hur vi fick till det. Nu är det hela tiden jobb eller förkylning som sätter hinder i vägen.

Jag envisas med att tänka att augusti ÄR en sommarmånad och jag väntar på att den ska ge mig rätt!

Svar: Ja, hur fick man ihop det är frågan? Antagligen var det en massa pusslande hit och dit för jämnan.
SOMMAREN ÄR TILLBAKA! Så riktigt än säger vi inte att den är över.
Eleni Apostolakis