KVÄLLSDOPP

Dagarna går verkligen undan nu. Och inte förrän igår, lördag, skulle jag säga att man börjat acklimatisera sig. Då kom vi hit i måndags kväll. Tror vi alla börjar komma in i semesterlunket och tycker dagarna är rätt så härliga. Det har varit väldigt varmt här men idag började det blåsa och större vågor är det också. Annars har havet varit nästan spegel blankt. Så otroligt härligt i vattnet. Till och med jag har badat flera gånger varje dag. Förutom idag då. Jag hoppas helst över de stora vågorna.
 
I förrgår tog vi med oss barnen ner till stranden på kvällen för att ta ett kvällsdopp. Eller mer än så. Vi blev kvar och såg solnedgången. Vi badade, spelade med strandrackertar och köpte med oss lite kvällsmat som avslut. Så mysigt.
 
 
Två kvällar i rad har vi varit själva när mamma och pappa hälsat på lite släkt igen. Vi kände att vi behövde dom här kvällarna med barnen och göra något som de kände för. Så mycket familjetid vi har nu har vi inte haft på evigheter och det är så härligt tycker jag.
 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller Patrik 39-år! ♥
 
Vi har hängt på stranden i vanlig ordning, ätit lunch och ikväll vill Patrik fira med att gå på pizzeria så det kommer vi göra då. Han ska också få gå på stan och välja ut några presenter själv. Ikväll är vi alla samlade igen och jag ser fram emot det.