FULLSPÄCKAT SCHEMA

Vilka dagar det är nu! Igår åkte Patrik iväg med jobbet för att fiska, så jag är ensam med barnen tills på lördag. Vi brukar vara ett bra team jag och flickorna och vi roddar ihop det mesta. Det var bara igår som jag jobbade sent så mamma fick hoppa in för hjälpa och se till att barnen fick någon middag. Tack för det mamma! ♥ Annars ska vi nog få ihop det själva dom här dagarna. Jag var dessutom bjuden på event på Curciut som firar 1 år. Jättefint anordnat av Pernilla och Madde som jag känner sedan innan. Kändes som att slå sig ner vid ett väldukat midsommarbord mitt inne i lokalen. Så roligt att träffa ett gäng likasinnade och kvällen bjöd på lite allt möjligt men jag var tvungen att smita iväg redan efter första timmen eftersom jag jobbade och passade på att vara med under min rast. Fördelen med att jobba vägg i vägg med där eventet hölls. Det händer ju inte särskilt ofta.
 
Nu ska jag snart iväg till jobbet igen men idag blir det en kortare dag. Ska skynda hem till barnen och sätta igång och göra en ordentligt rensning och bortplockning av saker. På måndag kommer nämligen fotograf hit och det är dags för reportage igen. Jag jobbar så klart hela helgen innan så det gäller att förbereda så mycket jag bara kan och planera inför "stylingen".
 
 
FIck en så fin bukett i jordnära toner från Patrik och barnen i fredags när jag kom hem. I och med att det är mest grönt och torkat i den så håller den sig fin fortfarande. Men jag måste också hinna ner till stan och beställa blommor inför måndagen. När jag nu ska hinna med det. Planera, planera och försöka få in så mycket jag bara hinner. Och ikväll ska jag vara barnvakt åt mosters lilla trollunge Agnes också. Dagarna är fullspäckade minst sagt. Långa dagar väntar på jobbet nästa vecka, från morgon till kväll, förutom måndagen då när det är reportage dags, men det kan vara minst lika utmattande. På fredag är det sedan skolavslutning! Helt fantastiskt att vi redan är där.
 
Den här fredagen åker Maya på "klassresa" eller snarare klassaktivitet. Så dom har inte många dagar kvar nu. Kommer kännas konstigt att ta farväl av tiden på Skönsmon. Inte för gott, eftersom Hanna går kvar. Men Maya har redan gått sina 7 år där. Var det inte nyss hon började?
 
Nej, nu måste jag sätta fart. Vi hörs snart igen!