JAG FALLER SÖNDER

Det känns som jag just nu har ett väldigt missflyt med kropp och hälsa. Som att det inte skulle spela någon roll vad jag sökte hjälp för nu så skulle dom hitta något fel på mig. Jag har inte varit helt frisk det här året och det ena leder till det andra som går över i det tredje. Det spekuleras om att jag kan ha lite allt möjligt. Massor av frågor men inte direkt några svar. Allt är ovanligt, unikt eller något dom aldrig stött på tidigare. Det blir vad det blir och kanske, kanske, kommer jag någon gång få något svar. Idag har jag dessutom varit till tandläkaren. Inte utan att behöva gå därifrån halvt deprimerad (och ruinerad). Dom kan inte förstå vad som hänt med mina tänder. Jag förstår inte heller riktigt. Förstår helt ärligt inte vad som händer med mig överhuvudtaget. Håller hela jag på att gå sönder? Mitt första steg blir iaf att sluta äta godis. Jag vet att jag är en godisråtta, har alltid varit, hela mitt liv. Även om jag tycker själv att jag äter betydligt mindre nu mera än förr. Det tycks ju inte hjälpa med mindre, utan nu blir det sockeravvänjning. Önska mig lycka till.
 
 
 
Efter tandläkarbesöket idag så åkte jag och min mamma ut till Birsta. Jag hade ett fotograferingsjobb att göra där. Kul med lite variation i jobben jag gör. När vi var klara så passade vi på att äta en räksmörgås på Charm innan vi åkte hemåt. Mysigt med en stund tillsammans med mamsen. Nu har jag landat på balkongen och det är dags för redigering av bilder och att fixa utkast. Hoppas hinna göra klart det nu i eftermiddag så kanske jag kan ta mig ut på en kvällspromenad i stormen sedan. Tror jag behöver det lite extra idag. Kanske jag också hinner passa på att fota ett till samarbete om jag ger mig ut. Allt jag kan få avklarat inför helgen vore skönt, så jag verkligen bara kan ta de lediga dagarna som det kommer. Hinna vara med familjen och kanske att vi ska fira pappa lite efterskott också.
 
Nej, en sak i taget var det.
2
Mamma

En sak i taget, och kanske den ena åtgärden bättrar på ett annat "symtom" också ❤️❤️🥰

Svar: <3
Eleni Apostolakis

Hannas krypin

Vad jobbigt att du har sådana problem med din hälsa. Postcovid? Biverkningar av covidvaccin (om du tagit det vill säga). Just det där att de stöter på saker som de inte sett tidigare gör iallafall att jag direkt tänker på vaccinbiverkningar. Det är så många som blivit riktigt sjuka efter covidvaccinen och läkarna står handfallna...

Svar: Lika många har blivit så sjuka efter att de haft covid. Postcovid är väl ändå något man fått efter att ha varit sjuk i covid? Men nej, det här har inget med det att göra. Önskar det vore "så enkelt". Tack för omtanken!
Eleni Apostolakis