GLADA NYHETER

Är på god väg tillbaka med ny kraft och energi! Känner mig äntligen riktigt frisk efter en hejdundrande förkylning följt av kollaps. Ja, det verkar vara den "diagnos" jag fått. Proverna jag gjorde förra veckan såg bra ut och det känns jätteskönt! Väntar på samtal från läkaren den här veckan men tror inte vi kommer så mycket längre i det här om jag ska vara ärlig. Huvudsaken jag känner mig piggare och bättre så räcker det för mig långa vägar.
 
Förra veckan var det Hannas tur att få feber och bli dålig men även hon är tillbaka i skolan idag. Så nu hoppas jag verkligen mer än allt att vi får hålla oss friska framåt!!
 
I lördags kom min syster med familj och hälsade på. Inte helt utan att sättas i jobb då Patrik och Anton bytte ut vår toalettstol på lilla toaletten (den som blev krasch). Jippi! Då har vi två fungerande och hela toaletter igen. Skönt att ha det fixat också. Och så kom min nya kamera i torsdags. Så himla glad för den. Lite klurigt med ny teknik och jag har en del att lära men det ska nog bli ordning på det också när jag vant mig.
 
 
Jag har vårpiffat lite i köket med syrenkvistar från mamma och pappa. Hängde dit mina nya fina svalor och om inte allt för långt så kommer det hängas några pappersägg i där också. För nu går vi mot påsken med stormsteg. Så himla härligt! Älskar påsk. Kanske allra mest för att det är ett riktigt vårtecken tycker jag.
 
Igår var vi till mamma och pappa för att hälsa på. Och vet ni? Vi har bokat sommarens resa till Kreta! Kan knappt tro det är sant själv. Tänk att det redan gått fem år sedan vi åkte sist. Det kommer bli så himla härligt att åka hem till Rethymnon i två veckor ♥ När vi kommer hem därifrån så väntas jag bli moster för andra gången till en liten kille. Det ska bli så roligt och nu har vi massor av saker att se fram emot. Mot bättre tider och härligare tider!
3
MIMMI

Vår, semesterplaner och bebis förväntan! Lägg därtill att dina provsvar är bra...Så mycket att fint att se fram emot. Kram

Svar: Ja, det känns riktigt härligt! Kram
Eleni Apostolakis

Jennie

Fint med vårpynt

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis

Hannas krypin

Åh vad härligt att ni ska åka till Grekland i sommar. Skönt att ni är friska nu.

Svar: Ja, jättehärligt alltihopa! :)
Eleni Apostolakis