MIN SISTA BILD

Hej på er!
 
Idag kom jag tillbaks till jobbet igen. Det blev ett kortare pass och det kändes ganska lagom. Den här veckan hade jag sedan innan fixat och trixat med för att kunna gå på möten, så jag jobbar faktiskt inte mer än två dagar på hela veckan. Sen ligger min 5 dagars ledighet på schemat. Skönt ändå. Imorgon ska jag på vårdcentralen igen för att göra något test på blodtrycket och ta fler blodprover. Jag känner mig lugn och tycker i ärlighetens namn att det ska bli rätt skönt att få komma dit igen. Går inte och oroar mig.
 
Nu tar jag en sak i taget. Vårdcentralen imorgon, samtidigt som jag ska sitta i ett möte, den är klurig dock och svårt att ta en sak i taget när det krockar kanske. Men det får bli vad det blir. På torsdag är det dags för ännu ett möte och förhoppningsvis kommer min nya kamera så jag kan hämta den efteråt. Längtar! För ja, jag inser att jag faktiskt inte kommer att kunna vara utan om jag ska fortsätta med det jag tycker om. Kameran lagade inte sig själv medan den stod på hyllan, utan är fortfarande lika trasig. Inte särskilt oväntat. Jag hade ju bara hoppats en gnutta någonstans att den bara skulle fungera helt plötsligt igen, men det gör den inte. Så nu har jag tagit min sista bild med min kära följeslagare sedan snart åtta år tillbaka och ser så mycket fram emot min nya. Ivrig med att sätta igång och fotografera igen. Saknar det efter mer än en veckas uppehåll. Det har inte hänt på många år.
 
 
Nu hoppas jag på fina dagar med solsken. Ska försöka ta mig ut på promenader, fortsätta vila och så börjar lusten efter loppis smyga sig på igen. En loppistur måste bara bli av snart. Jag ska fotografera och filma några samarbeten också.
 
Nu längtar jag efter våren och en härligare tid. Allt kommer bli bra.