SPORTLOV & SJUKSTUGA

Hej hallå!
 
Så är vi slutet av barnen Sportlov. Det började kanske inte så bra med en Maya som blev sjuk i samma stund som lovet skulle börja. Efter fyra dagar med hög feber och hosta så började det äntligen vända. Igår tog hon sig iväg till slalombacken för första gången. Så många saker som hon hade sett fram emot att göra på lovet. Men en tur till backen har hon åtminstone hunnit och samtidigt så däckade både jag och Patrik i feber istället. Hanna har klagat på ont i halsen men i övrigt är hon den som hållt sig friskast. Tack och lov verkar vi inte behöva åka på lika lång feberperiod som Maya så redan idag är vi feberfria och mycket piggare. Vi passade på att gå ut på en promenad i det jättehärliga vädret för att få lite friskluft och sen hem för att städa.
 
I förrgår tog jag och Hanna faktiskt också en promenad genom skogen och gick upp mot foten av Södra bergerts slalombacke. Med oss hade vi packat varmchoklad och muffins som vi sedan fikade på en bänk i den värmande solen. Mysigt.
 
 
Frukostdukar till hela familjen och passar på att kurera och bli pigga tills nästa vecka nu. Förhoppningsvis kanske vi kan ta en liten skridskortur imorgon för att hinna göra någonting tillsammans hela familjen innan lovet är slut. Helt säkert inte utan strejk från framförallt den stora tjejen. Men ger mig i inte i första taget på att vi ska kunna göra något med familjen någon gång ibland fortfarande.
 
Nu längtar jag så vansinnigt mycket efter vår och känner mig faktiskt ganska mättad på snön som gör comeback gång på gång. Vintern känns som den varit ofantligt lång i år. Men det kanske den har också.

Kommentera inlägget här :