OKTOBER OCH HÖSTEN ÄR HÄR

Tänka sig att imorgon är det prick 2 månader sedan jag tittade in här. Kan knappt förstå att det är så länge sedan. Tanken har slagit mig många gånger men livet kommer hela tiden emellan. Så vad har hänt på två månader? Ganska mycket och lite på samma gång. Kämpar på med livets berg- och dalbana. Barnen har börjat skolan, vardagen är igång för länge sedan med allt vad det innebär. Har hunnit med två föräldramöten, två utvecklingssamtal, flertalet fotbollsmatcher och faktiskt har jag även gjort saker som jag inte gjort på evigheter. För två veckor sedan var jag på årets Birsta City Husfest med vänner och kollegor. Temat var Glitter och Birsta City firar i 50 år. För min del var det en himla rolig och härlig kväll. Vi höll till på Centralen, fick trerätters middag, glitterklänningen var på och vi blev överraskade med bland annat Da Buzz som artister. Jag gjorde en riktig nostalgitripp den kvällen och var inte hemma förrän efter kl.1. Hör och häpna. Nu pratar vi om Eleni 2023 och innan jag åkte var jag beredd att åka hem redan vid halv nio. Men som min kollega och vän Linda sa till mig dagen efter "du hade ju the time of your life igår", haha. Ja, det kändes nästan så faktiskt. Så jag är otroligt glad och tacksam när allting klaffar så bra. Kände mig fylld med energi och så levande igen.
 
Förra veckan hade jag dessutom för första gången gamla vänner över på besök i vår nya lägenhet. Ny och ny. Snart har vi bott här i två år. Men det var alltså första gången jag släpper in någon här hemma förutom familj som givetvis varit hit. Det var verkligen jättekul och så trevligt att ha Moa och Anna över på fika.
 
 
Det är så mycket jag skulle vilja göra just nu. Behöver nya projekt, vilket jag har på gång och har påbörjat lite smått. Men än är det mycket kvar. Jag hade tänkt hinna så så mycket dom här dagarna när jag varit långledig. Förvisso har vi hunnit rensat ur förrådet, gått igenom barnens rum och rensat ut och gjort en hel del. Men mina tankar var att göra en massa andra saker också. Det blev inte riktigt så och min energi har sjunkit drastiskt. Hade tänkt tagit många promenader men mitt ena knä och ischias har varit jätte jobbiga senaste två veckorna. Har fått haltat mig fram när jag ska göra saker så även den biten blev lidande. Men vad gör det om hundra år? Jag ska nog göra saker när lusten och orken faller på igen. Kanske jag ska muta Hanna med lite godis så kan hon hjälpa mig att möblera om lite i vardagsrummet nu i eftermiddag... det skulle vara himla trevligt.
 
Hoppas allt är bra med er. Ska försöka bli bättre på att titta in här framöver. Om någon fortfarande tittar in och läser vill säga?
2
Mimmi

Jag tittar fortfarande in här! Även om det är också långt mellan gångerna, jag försöker att inte stirra på skärmar hela tiden, ögonen orkar inte riktigt, men när det finns något nytt att ta del av är det alltid lika roligt. Klart att man ska passa på att partaja när man har en sån outfit och utstrålning! Fina fina...

Svar: Det gör du helt rätt i. Kul att du tittar in emellanåt här iaf <3 Och tack snälla rara. kram
Eleni Apostolakis

Mamma

❤️Fortsätt ha roligt, upplev och känn livet!❤️


Svar: Man behöver nog det ibland <3
Eleni Apostolakis