PÅ MIN ÖNSKELISTA

För många år sedan när jag var väldigt aktiv på bloggen så gjorde jag det här ofta. Satte ihop kollage på fina saker eller kläder och annat som stod på min önskelista. Dels kan jag tycka det är ganska kul att ha sparat själv och gå tillbaka till för att få inspiration. Allt det nya fina behöver inte alltid vara precis det man köper, utan det kan också skapa idéer. Det ligger sedan där i bakhuvudet och plötsligt kanske man springer på något guldkorn på en loppis där man ser potential till att göra någonting liknande. Eller varför inte att man inspireras till att göra om något man redan har hemma för att få till stilen man gillar och är ute efter?
 
Jag funderar på att dra igång det här konceptet igen. Inspiration i form av moodboards. Det kan vara specifika rum, en viss kategori eller som nu - en önskelista med blandade fina saker. Här har vi några av sakerna som jag trånar efter och som står högt upp på min önskelista. Inser hur beige jag blivit. Just här är det ingenting som sticker ut åt något håll. Men jag kanske behöver det där lugna tonerna runt mig när livet i övrigt är kaos emellanåt. Sedan kan jag inte frångå att jag tycker det är väldigt fint. Det behöver som sagt inte vara exakt det här heller men det ger mig en hint om vad jag gillar och vad jag letar. Begagnat är mer än välkommet och kanske kan endel av det här stå med på min loppislista. 
 
Jag brukar skriva listor på saker jag ska leta på loppisar. Är ni fler som gör det? Och vad tror ni, skulle det vara kul med lite inspirations i form av moodboards ibland? Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet om ni skulle gilla det. Kom gärna med förslag också på vad ni skulle vilja se nästa gång? Lampor? Möbler? Sovrum? Barnrum? Vardagsrum? Kök? Vad som helst som dyker upp.
 
 
 
 
Vit Vas / Randig kökshandduk / Ljusstake i mässing / Skål med väckad kant / Väggbonad / Fåtölj / Spegel / Rund duk i linmix / Lampskärm 
 
Här har ni länkar direkt till det som syns i bild om ni vill titta närmare på någonting.
2
Mamma

Vad roligt om du kommer igång med bloggen igen ❤❤

Svar: Tack! Kul att höra ♥️🤗
Eleni Apostolakis

Anonym

Så kul om du börjar blogga och gärna moodboards! 💕 Och ja, jag skriver också listor på vad jag ska leta på loppis. 😊

Svar: Tack, vad roligt att höra! 🤎
Eleni Apostolakis