SEMLOR

Hej och hå, så var helgen över.
 
Det har varit en ganska lugn helg och det har varit skönt. Min energinivå har inte varit på topp senaste veckan. Men så får det vara. Jag passade åtminstone på att baka semlor och bjöd familjen på söndagsfika. Det är ju fettisdag imorgon men vi har redan tjuvstartat.
 
 
Idag har jag och mamma varit och veckohandlat. Fast jag varje söndag går igenom reklamblad och skriver matlistor utefter det vi har hemma och det som är på bra pris så drar det ändå iväg. Det har blivit så ofantligt dyrt att leva. Man känner sig inte direkt upplyft varje gång man kommer från mataffären.
 
Jag hann inte mer än hem och packa upp alla kassar så kom Hanna från skolan och det var dags för digitalt utvecklingssamtal. Om jag fick välja så skulle jag göra nästan allting hemifrån. Det underlättar massor och minskar på stressen. Skulle nog utan problem kunna jobba hemifrån och gör det mesta här. Men så är jag också en riktig hemmakatt.
 
Om en stund ska jag hämta Maya på skolan för att bara åka hem och byta om, sen vidare på fotbollsträning. Kommer bara hinna hem och vända för att hämta henne igen. Så det är nog dags att påbörja någon mat redan nu. Men jag  o r k a r  inte. Har varit så trött senaste dagarna så jag nästan känner mig sjuk. Den här veckan har dessutom en hel massa tider att passa (egentligen som vanligt) men jag behöver försöka hitta dom här stunderna till återhämtning och lyssna på min egen kropp en stund. Det är nämligen min sista vecka hemma och sjukskriven. Nästa vecka kör vi igen och då blir det ännu fler tider att passa. Jag måste verkligen försöka få ihop det här och hitta ett bra sätt att få både livet och mig själv att fungera. Det ska nog ordna sig men det mesta behöver ta tid.

Kommentarer :

#1: Jennie

Så gott med semla

Svar: Ja, det är smaskigt det!
Eleni Apostolakis

skriven
#2: Mimmi

I dag har jag varit in här på bloggen och läst för första gången på flera månader. Det säger en del om hur mitt huvud fungerar just nu. Tårarna trillar när du sätter ord på er situation, jag kan känna igen mycket av det du beskriver.
Lycka till på jobbet älskade du. Kram.

Svar: Jag är glada att du tittar in. Det har inte blivit mycket skrivet här på några månader heller. Men jag försöker ta mig tiden till det ibland. Tack snälla rara du! Kramar tillbaks till dig
Eleni Apostolakis

skriven

Kommentera inlägget här :