KANELSNURROR & FRILUFTSDAG

Min andra vecka tillbaka på jobbet är jag just inne i. Även om jag varit med ledig än på jobbet hittills men det känns bra. Då är det både kul att komma dit men också att jag har tid till allt det andra. Ändå har tröttheten och "sjukkänslan" slagit till ordentligt under den här korta tiden. Känns som jag har något på gång i kroppen hela tiden. Svårt att säga om det verkligen är så eller om det bara är en känsla. Imorgon kör jag igång med min första jobbhelg på länge.
 
Igår bakade jag kanelsnurror. Bland annat för att det idag är friluftsdag för Hannas skola. Dom har en himla tur med vädret. Förra året var det helt magiskt och det ser ut att bli samma även den här gången. Solen skiner, det droppar från taket och är 4 plusgrader. Jag har skjutsat Hanna, packning och skidorna till Sidsjön tidigare idag. Sen har jag åkt hem för en mellanlandning själv. Om ungefär en halvtimme ska jag och min mamma åka tillbaks. Vi tänkte ta en promenad runt sjön, kolla på Hanna som åker skidor och så tänkte jag ta med och bjuda på lite fika i det fina vädret. Härligt!
 
 
Eftersom min kropp inte känner sig pigg alls så hoppade jag över gymträningen som var igår morse med stressrehabiliteringen. Känns verkligen jätte trist men tänker att det blir nya tag nästa vecka. Var med på yogan i tisdags morse och sen har det blivit den dagliga promenaden. Jag får vara nöjd med det lilla. Annan tid går mest åt att skjutsa och hämta barn, se till att alla är där dom ska vara, gör det dom ska göra och få ihop livet i övrigt. Men jag har även hunnit hängt på balkongen i solen och läst i min nya bok "Skred" som jag köpte på bokrean.
 
Ikväll ska jag och Hanna gå på teater. Ska bli supermysigt att få göra något med bara henne. Som hon sett fram emot det här. Vi är bjuden på genrepet för Loranga, Masarin och Datarnjang. Så vad passar bättre än att starta sportlovet med både friluftsdag och teater.
2
Jennie

Ser mumsigt ut med kanelsnurrorna!

Svar: Ja, det kan aldrig bli fel :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Bra gjort att genomföra ett bullbak med alla moment och då tänker jag speciellt på att städa upp och diska efteråt!

Svar: Ja, även det tråkigaste måste ju göras, haha.
Eleni Apostolakis