SPORTLOV

Så har snart hela barnens sportlov rullat förbi också. Det har varit några dagar med solsken och plusgrader så vi passade på att åka ut till mina föräldrar för att grilla lite korv och marshmallows en dag. Mysigt.
 
Jag har hunnit med mina två sista gympass med stressrehabsgänget. Fast ett gäng kan jag inte påstå att vi var igår när det var dags för sista träningspasset. Vi var två stycken som dök upp, haha. Jag gissar att det både är förkylningar och sportlov som gör att vi fick så många bortfall. Jag är iaf otroligt glad att jag tog mig igenom alltihopa, förutom en gång. Och jag är fortsatt taggad på att hålla i träningen.
 
Igår kväll så överraskade vi barnen med att åka till Strike Club på Södra Berget för att bowla och sen spela på maskiner resten av kvällen. Det är inte så ofta vi får ihop stunder då vi är tillsammans allihopa så det uppskattades verkligen. Det var roligt och härligt att få en kväll ihop och barnen var så glada.
 
 
Jag har också fått upp den nya väggbonaden som legat ihoprullad på golvet i flera veckor. Den här platsen var först provisorisk eftersom jag tänkt ha den på en annan vägg. Men här satt redan en krok i taket så jag provade. Tycker dock det blev väldigt ombonat och mysigt så den kanske blir kvar.
 
Idag har inte mycket gått min väg men passar på att bara ta en riktig vilodag. Snart kör jag igång med fem dagars jobb och det kan behöva sin uppladdning.
3
Mimmi

Fina stunder, man får samla på dem...

Svar: Så sant.
Eleni Apostolakis

Enna

Vilket fint avslut på kvällen :)

Svar: Ja visst :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Fin väggbonad

Svar: Tack ska du ha!
Eleni Apostolakis