NÄR TIDEN BARA GÅR

Kan inte förstå att jag inte tittat in sedan det var påsk. Ibland går livet fortare än vad man hinner med. Senaste veckorna har varit väldigt intensiva med både det ena och det andra. Men här står jag. Just idag helt slut. Tror både allt som händer runt omkring och pollen har gjort mig helt utslagen. Därför kändes det extra skönt att ha fyra dagars ledighet framför mig nu. För hela familjen faktiskt.
 
Imorse åkte jag och mamma för att storhandla mat, sen putsade jag några fönster. Inte en dag för tidigt. Men efter det har det mestadels bara varit vila. Återhämtning. Tar dagarna lite som dom kommer nu. Med hopp om att orka iväg till gymmet imorgon bitti så jag åtminstone får ihop två pass den här veckan. Jo, jag tränar på och försöker ta mig ut på mina promenader. Fortfarande är det snö på sina håll i elljusspåren men man tar sig åtminstone fram på vissa små skogsvägar. Vill gärna komma ifrån både hus, bilar och massa människor en stund när jag går ut. Det är avkoppling det.
 
 
Våren har börjat visa sig ordentligt av och till. Men i överlag har det varit ovanligt kallt. Igår snöade det och vi börjar närma oss mitten av Maj. Till nästa vecka ser det ut att vända och det ska bjudas både på sol och värme. Det ser jag verkligen fram emot. Inte minst då jag har ett jobb som kommer behövas göras utomus och i vatten. Får se om jag råkar ta mig mitt första dopp. Doppet skulle jag helst klara mig utan dock.
 
Känns helt overkligt att det är sommar nästa månad. Skolavslutningar, semestertider och midsommar. Känns inte riktigt klokt faktiskt. Även om det är vad jag drömmer om så är jag inte riktigt där. Antagligen pga den enormt långa och kalla vintern. Är den slut nu?