Beslutsångest

Hej igen!
 
Sitter just nu med världens beslutsångest. Ska jag följa med några tjejer ut på en spontankväll eller ska jag stanna hemma och tänka på morgondagen? Haha. Det vore ju kul, för det var länge sedan, men samtidigt ska vi upp och iväg relativt tidigt imorgon. Tåls att funderas på i ca.5 min till annars måste jag skynda på.
 
Så länge bjuder jag på en dagens. Höga svartajeans från Cubus, T-shirt från H&M och sandaler tror jag är från Dinsko om jag inte minns fel.
 

Orangeriet

Vi tog en härlig promenad i solen ner till stan. Hamnade på det nyöppnade fiket Orangeriet. Åh, vilket mysigt ställe. Hade utan problem kunnat sitta där hela dagen. Jag fick en utlandskänsla att sitta där bland träden och höra fågelkvitter. Allt kändes superfräscht där. Kommer nog att bli ett nytt favorit ställe :)
 
3

Bra jobbat!

Hej på er!
 
Här på förmiddagen har vi jobbat på bra hela familjen. Storstädning. Varenda liten vrå och pryl är nu torkad och städad. Ett skinande rent hem är en underbart härlig känsla. Och Maysan har blivit en riktig liten hjälpreda och är så nöjd och glad så länge hon får vara med. Hon har sprungit här runt runt med sin lilla trasa och torkat, hihi. Det  var en passade dag för storstädning då det varit väldigt regnigt, grått och trist ute.
 
Lagom till vi var klara har solen börjat kika fram av och till. Så nu har vi resten av dagen till att göra något roligare! :)
Trevlig lördag alla!
 
4