LOVELY WEEKEND

 
Det händer någonting med hela världen den här tiden på året. Det hänger liksom i luften om än inte värmen kommit till oss ännu men även den är visst på väg. Vi har haft middagsgäster i dagarna två och Patrik har stått vid grillen både fredag och lördag. Dom allra godaste frukterna och bären börjar komma och just nu skulle jag kunna äta de till dagens alla mål. Ljuset håller i sig till allt senare kvällar och det ger verkligen både humör och energi en boost. Tänk att vi imorgon redan är inne i Maj. Åh, så härligt!
 
Vi har också i dagarna hunnit med simskola, jag har laserat skåp och kopplat ihop kökslamporna så de kunde sättas upp. Har planterat om våra tomater och chili och passade även på att så ny krasse och basilika. Min syster var här igår och fixade mina naglar med någonting nytt som heter Semilack. Är så otroligt nöjd. Ska visa er sedan. Känns helt magiskt att vi har nästan två hela dagar kvar på den här ledigheten och redan har hunnit med så mycket. Jag älskar det! Ikväll ska vi möta upp vänner för att gå på Majbrasa så barnen kan få fiska fiskdamm och hänga med kompisar. Vi fortsätter njuta av ledigheten.
2

HÄNDELSERNAS FREDAG

Har hela dagen tänkt att det är lördag, anledningen är att vi är lediga hela familjen. Vi kickstartade helgen kan man säga. Jag och Maya var på IKEA lagom till dom öppnade. Mysigt att ha henne med och strosa omkring och titta på allt fint som kommit in. Vi fick även med oss en hel kundvagn med saker ut därifrån. Bland annat nya kökslampor som vi hittade i fyndhörnan och ett gäng terrakottakrukor så vi kan skola om våra tomater, chili och kommande basilika och smultron. Direkt efter det åkte jag och hämtade min mamma för att skjutsa hem henne och vidare mot skolan med Maya för en hälsokontroll hos skolsköterskan. Sist men inte minst har vi varit på husvisning!
 
 
Helgbuketten står på bordet och grillen är tänd. Nu ska vi fira in helgen på riktigt. Efter en fullspäckad både vecka och dag så ser jag fram emot en lugn kväll med familjen och Timmie så klart som ska komma förbi. Det hör lite till.
2

MER ÄN VÄLFÖRTJÄNT

Helgerna får en helt annan innebörd när man är "ensamstående" om veckorna. Ni anar inte hur mycket jag just nu längtar till den kommande långhelgen som väntar för hela familjen. Idag har jag traskat min sammanlagda mil i regn, solsken, storm med hagel och spöregn på tvären och avslutningsvis sol igen. Till sist var jag och flickorna hemma igen lagom till sovdags. Och efter flertalet duster med strejkande barn och en otroligt trött mamma känner jag mig välförtjänt av sängen och en favoritbok. Dags att ladda om för imorgon är sista dagen på jobbet och skolan och sista dagen ensam hemma innan helgen knackar på hos oss. Efterlängtat!
 
 
God natt.
2