Pojke eller flicka?

Nu har vi varit på Ultraljud. Och herregud vad nervös jag var när vi skulle åka. Men det var riktigt underbart när vi väl var där och fick se det vi fick se. Bebisen mådde bara bra. En riktig linslus, sa läkaren. Den visade mer än gärna upp sig och hon sa att det var jätte enkelt att se allting på den lilla :) Allt var precis som det skulle och det var så underbart skönt att höra. Bebisen rörde på sig för fullt.. la armarna i kors ovanför huvudet, helt plötsligt hade den handen under rumpan och flera ggr så låg den som en lite ihoprullad gullunge som höll sig själv i fötterna. Helt plötsligt vart det kullerbyttor och det var full fart hela tiden!! Kan inte förklara hur lycklig jag är nu!! <3
En dag till blev vi framskjuten. Men det gör verkligen ingenting. Så nu är bebis beräknad den 25 December och den var 19cm lång.

Om vi fick veta vad det är för kön? Jaaa! Det fick vi! :)

Men först är jag bara nyfiken på vad alla gissar på. Senare idag kanske jag avslöjar vad den lilla är :)
Vad tror du?


Jätte svårt att knäppa kort på bilden för det speglas så mycket. Men vi har fortfarande inte hittat skivan till skrivaren/scannern så jag kan inte lägga in den där än. Men jag ska leta vidare så kommer det kanske en bättre bild lite längre fram.

9
Frida W

Jag gissar på flickebarn :)

Viktoria

Jag gissar också på en flicka! Hehe men, var du beräknad till självaste julafton, (ja juldagen nudå) haha vad lustigt, då kan jag räkna ner till födelsedag här på din nedräknare ;)

Sara Brink

En flicka tror jag :)

pernilla

Ja visst är det häftigt! :) Jag tror också att det blir en flicka! En flicka med knallblå ögon och rött trollhår ;) Puss!

frida

Jag är lika lycklig som du :D Det här ska bli kul, och dyrt ;) Tänk va presenter jag kommer köpa :D

mia

jag går mot strömmen och säger pojke! ;)

Anna Lundin

Jag tror att det är en liten flicka som kommer att titta ut.. = ) Men det har jag ju sagt tidigare också.. = ) Hoppas att ni mår bra

Amanda

Jag tror en pojke! Men nu vill jag VETA! :D Haha

Emilie

Jag gissar på en flicka !=)

Kul att följa din blogg kan jag passa på att säga också =)