Sommartid!

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? Det är ju sommartid! Och visst låter det för härligt?! :) Synd bara att det inte kunde vara lite somrigt ute också, men snöat har det gjort idag. Så vi får nog vänta ett tag till.

Igår så satt jag inte vid datorn någonting alls... var och jobbade, sen åt jag lunch med Patrik, Jerry, Camilla, Isabelle och Pontus. Men fick dock slänga i mig eftersom jag bara hade 30min rast. Men fort gick dan iaf. Jag och Patrik åkte och hyrde film när jag slutat jobba "Sommar med Göran" blev det och jag kan väl inte direkt påstå att den var speciellt bra. Några få skratt blev det, kommer nog inte se den igen. Vi låg i soffan hela kvällen och bara latade oss. Jätte skönt var det faktiskt. Nu sitter jag på Joannas rum, hemma hos mamma och pappa. Lånade datorn lite för datorbegäret börjar kännas :) Näedå...

Nu väntar vi på att Patrik ska komma från fotbollsträningen så att vi kan lägga oss och kika på en film.

Och vet ni? Det är bara 2½ månad kvar tills vi ska till kreta. Det är inte alls långt och herregud vad skönt det ska bli, längtar huur mycket som helst!! Det betyder att jag snart har semester. Woho.. och att det är sommar snart! :)

Men först blir det fjällen... imorgon ska vi iväg och handla mat som vi ska ta med oss upp när vi åker på onsdag.

Näe, nu har jag inget mer att skriva...

Hoppas ni haft en bra helg!