Det här går inte!!

Det känns som jag håller på att dö av trötthet. Jag fungerar snart inte längre!! Jag verkligen kämpar för att hålla mig vaken och göra saker. Mår pyton av att vara så här slut!! Kan inte bero på järnet tycker jag eftersom när jag var gravid så låg mitt järnvärde på 96 och nu på efterkontrollen så hade det stigit massor, enda till 126. Det borde göra att jag känner mig piggare. Men det kanske börjar kännas nu att jag inte sovit en hel natt på över 3 månader och på dagarna kan jag inte varva ner och lägga mig och vila, utan istället så måste man busa och ta hand om lillan och när hon väl sover en liten stund så måste jag plocka och fixa med en massa annat. Oftast om jag ens försökt att lägga mig och vila så vaknar hon precis när jag håller på att somna. Jag kanske kan flirta till mig med Patrik att han kliver upp och ger henne mat en gång, en natt, den här helgen så att jag får ligga kvar och åtminstone vila, för sova lär jag ju inte kunna göra om dom är uppe vilket fall.

Nä, nu måste jag fortsätta med disken innan lillan vaknar och ska ha mat och sen dyker nog Malin upp vilken sekund som helst!! Kanske borde ha ätit något också, men orken till att fixa något att äta finns inte riktigt.

Peppa, peppa!! Dagen har just bara börjat.... fast det inte känns så.

Vi hörs senare!
2
Viktoria

JAså, de va synd den va äcklig! de är ju dock rätt gamla lägenheter de där =/ Så de kan man ana, haha ska bli spännande å se våran, vi har ju bara sett bilder, sen var Alex våra ögon och kollade :P

Mimmimoster

Självklart blir man orolig över din trötthet, men du har svaret själv i det du skriver några rader längre ner: DU MÅSTE ÄTA! och då menar jag inte fika...socker gör en trött. Gör en omelett, skivad tomat o ost på, peppar o basilika. På med ett lock en stund på eftervärme. Gott o snabbt. Mättar länge. VAR RÄDD OM DIG älskade unge!!!