Sjukstuga

Idag är P hemma från jobbet då han är jätte dålig. Förkylning, igen! Den ända närvaro vi känner av att han är hemma är några hostningar då och då innifrån sovrummet. Hoppas verkligen inte att jag och Maya blir sjuka också. Framförallt Maya!

VILKET VÄDER vi har haft hittills idag. Bara för en stund sedan blåste det storm, haglade och spöregnade. På bara en sekund så har det vänt och solen skiner. Vi får hoppas att solen fortsätter att skina, för jag tänkte gå en promenad bort på affären och köpa tomtegröt. För idag har jag bestämt att vi ska äta gröt allihopa! :) Är sååå sugen på det!

Igår kväll hann vi inte med så mycket pynt eftersom P kom hem tillräckligt sent för att vi skulle vara för trötta och så mådde han inge bra. Istället så satte jag mig och slog in en hel hög med julklappar och det tog nästan hela kvällen. Med en paus för Desperat housewives som inte visade sista programmet förra veckan! Vilken tur jag hade! :) Hela kvällen annars tillbringade jag i köket för paket inslagning och ändå är det bara knappt hälften av julklapparna. Vi är många och helst så ska man ha flera paket så just julklappar är något vi lägger mycket tid (och pengar) på den här tiden på året! :) Men det är himlans roligt tycker jag! :)

Så fort Patrik vaknar till liv (om han nu gör det idag) så tänkte jag ta och stryka lite gardiner och så där, så han kan hålla ett öga på skruttaMaya :)

1
Emilie

Ja jag hoppas det är nån slags fas, för det är riktigt jobbigt. Annars hoppas jag det blir bättre när jag är hemma på heltid igen :)