Han som kan

Som ni alla nu vet har jag inte haft mitt livs bästa dag idag. Men ikväll känner jag mig mer lättad och gladare än jag gjort senaste dagarna. När P kom hem från jobbet (mannen som avskyr räkor), hade han med sig rökta räkor och lyx aioli för han vet hur mycket jag tycker om det. Inte nog med det hade han med sig mitt favorit godis och min favorit tidning. Allt för min skull, för att få mig glad. Han kan han, min Patrik ♥

Och tack ännu en gång för allt erat pepp och helt underbara kommentarer, mail och sms,  som kommit in under dagen! Jag hoppas lika många peppar er och att ni vet att ni inte är ensamma, även om det ibland känns så! ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan lägga mig en stund och bläddra i min nya tidning innan jag slår igen ögonen. Imorgon väntar en spännande dag. Och jag lovar att jag fortfarande är kvar i blogg världen så ni får hänga med :)


Många kramar till er alla ♥Ika

Tråkigt att du haft en dålig dag :/ men vilken underbar partner du har! Va fint av han att köpa hem dina favoriter :) Hoppas att morgondagen blir bättre! Kram ♥Sv: Ja verkligen, så grymt att vi äntligen vann!

Ja det är underbart :) så därför har det blivit så lite uppdatering i min blogg denna vecka, har bara passat på att njuta. Men snart kommer jag igång igen :)

Valeria

Åh vad gott med rökta räkor och aioli!!Sv; Ja men jag tycker ändå det börjar bli bättre med nya "bekanta" i sundsvall. I höstas var det tyngre! :)

Ja, men bullbak orkar jag nog med. Jag älskar ju att baka och det är lite av vad jag gärna sysslar med. Men med en liten så blir det inte alls lika ofta. Men vad passar inte bättre än bullar till kalas, och att ha i frysen för att ta med för framtidens picknickar!! :)

Issa

Ja den är jätte fin! Jag köpte min i stan och i strl 34, så skynda skynda!! :) Imorn ska vi fredagsmysa rejält ;) Puss!

Mamma

Snälla P som kommer hem med godsaker och tröstar dej då du har en dålig dag! Du har en sån fin liten familj!

Desire

Guud vad gott med rökta räkor och aoli!!:) måste nog inhandla lite av de i helgen med..mums! Hoppas du känner dig bättre till mods och får en bra helg!:)

Maria - mamma till Liam ☆

åh vad gulligt av honom :)

Johanna

Åh så underbart! Riktigt fint av P. :)

Vickis

vad gulligt av han! :)

de är du väl värd! :)Finns alltid här Eleni, hoppas du vet det!

En Kickis till Nenni kram! :9