Klick, klick!

Ja, efter helgens bravader har väl ingen missat att mina nya skor försvann iväg på eget håll. Dom följde alltså inte med hem på mina fötter när kvällen var slut. Jag tyckte verkligen så mycket om dom så jag kunde inte låta bli att klicka hem ett par nya. Och eftersom dom är från Skopunkten passade jag även på att köpa mig ett par till skor som jag spanat på tidigare när man ändå får ena paret för halva priset. Jag behöver verkligen skor att byta till när jag är på jobbet och gärna något med en mindre klack eftersom jag alltid står hela dagarna och oftast i helt platta skor och det gillar inte riktigt varken mina knän eller rygg. Så det andra paret känns som ett bra alternativ till att ha på arbetet.
 
 
De till vänster ser väldigt plastiga ut på bild men i verkligheten tycker jag de är jättefina. Jag hann ta en bild där de är med och visas mer rättvist. Jag tror det här blir två bra köp och den här gången ska jag hålla reda på skorna bättre ;) Förövrigt så är det här ett tidsinställt inlägg då jag är på jobbet, så vi hörs säkert mer ikväll när jag kommit hem. Ha en bra dag!
2
Mimmimoster

Vill ha, vill ha, vll haaaa...jag känner likadant. Som tur är jobbar jag så mkt att det inte finns ngn ork för shopping. Fast just nu sitter jag med slinghättan för att matcha upp min nya fyndjacka som jag hittade på HM =D blev för mesigt annars, hihi!

Svar: Åh, jag önskar jag inte heller hade någon "ork till shopping", hihi. Hinner och orkar jag inte gå på stan så klickar jag istället hem något från soffan, haha, ajabaja! Att slinga håret efter senaste fyndet kan man ju också göra ;D
Eleni

Våran Lycka - mamma till Neo

Super fina!!
o från skopunkten, jag måste genast in och glo.

Ha en bra helg och tack för tipset