Tjejkväll

Att vi valde helt fel dag för att strosa i Birsta var uppenbart. Mycket gjorde nog att vi omedvetet åkte dit då Stiftelsen skulle spela, men sedan gjorde nog löningshelgen sitt också. Men visst blev det en heldag och det viktigaste, plus lite till, följde med hem.
 
Ikväll har jag och Maya haft riktig tjejkväll. P är ute på andra skojigheter så vi har myst på här hemma med film och glass även den här kvällen. Nu sover skruttis och jag sitter med ett glas cola och äter upp godiset som finns kvar efter gårdagen. Kan vara ganska skönt med lite egentid så här ibland. Snart ska jag bädda ner mig med en bok och förhoppningsvis somna tidigt även ikväll. Det känns ganska behövligt. Hoppas ni får en superhärlig lördagskväll fina ni!
 
Så här har vi legat och myst ikväll framför tvn. Hur bra får man ha det egentligen? 
1
♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår - Vinn MAM nappar!

SV: hmm när jag skrivit gäst inlägg har jag skrivit antingen om något ag funderat över, något som kanske hän i min vardag och fått mig att fundera över något..eller så skriver man bara om sin blogg och vem man själv är tex =) de är ju oftast lättast att skriva om något man brinner för eller något som ligger en varmt om hjärtat =)

ska bli spännande å läsa va du får ihop va de än blir =)

Svar: Jag ska klura på det där så hör jag av mig snart :) Tack för tipsen iaf! :)
Eleni