Nya frillan

Oj, vad det ekat tomt här idag. Det har varit full fart och bland annat har jag varit till min fina vän Isabel på hennes frisörsalong Fixit för att klippa av mig en sisådär 1½dm på längden och sedan klippte vi upp det ganska mycket. Tidigare har jag ju haft ganska jämnlångt och eftersom jag har så tjockt och mycket hår så har det endast tyngtsned och sett så risigt ut. Jag vill ha långt hår men det här var inte snyggt längre. Nu blev det betydligt luftigare och fräschare igen. På hemvägen stannade jag först till hos mamma en stund och sedan vidare för att hämta ut ett paket från Lyko. Perfekt att det kom just idag med mitt favoritschampo och balsam och några nya hårprodukter jag hade beställt. Ser fram emot att tvätta håret snart för att testa de nya produkterna och prova styla mitt kortare hår. Det är det roligaste när man klippt sig, hihi.
 
Ikväll ska hela familjen iväg på en rolig sak så nu har jag lite att förbereda. Ni kommer att få höra mera om det ihelgen. Så till sist får jag önska alla en jättehärlig fredag och en trevlig helg!
 
 
När jag ser bilderna undrar jag om jag ännu en gång varit för impulsiv med att klippa av mitt långa hår. Fast helt ärligt känns det jätteskönt. Ska inte jämföra bilderna då jag inte alls gillar mitt ansiktsuttryck på den till höger och det förstör, haha. Håret fick ett rejält lyft. Tummen upp!
5
Mimmimoster

Håret blir platt och tråkigt på vintern av inomhusluften så man brukar få hjälpa det på traven med mera klippning och massor av produkter. Dove har en nattcreme för håret som funkar bra för mig, perfekt när hårinpackning tar för lång tid på morgonen....

Mimmimoster

.....å, JA det blev fint med nya frisyren!! =D

Svar: Hihi, tack! :)
Eleni

Jeanette - En mammas vardag

Vad fint det blev:) Trevlig helg!

Svar: Tack så mycket :)
Eleni

Mamma

Jag som sett dej tycker att det blev jättefint! Och vill du ha längre så växer ditt hår oootroligt fort. <3

Svar: Tack mamma <3
Eleni

Monika

Brukar vara skönt å bli av med slitna toppar =) Du har jättefint hår å jag tycker absolut inte att du ska ångra dig! =)

Svar: Tack så mycket :)
Eleni