Mini utflykt

Efter en ganska sen frukost packade vi väskan med kakor och korv för att sedan ge oss iväg på en mini utflykt. Det blev en tur upp på Södraberget för att få i oss härlig friskluft och grilla korv till lunch. Mysigt att komma ut en stund och jag tror det var ganska behövligt för hela familjen. När vädret varit så extremt dåligt hittills i vinter blir det lätt att man håller sig inomhus mer än nödvändigt så hoppas på fler utomhusturer snart.
 
När vi kom hem var det bara att hoppa in i en dusch då man luktade kolbulle efter korvgrillningen. Mycket mer än så hann vi inte med innan vi fick finbesök i två omgångar. Efter det har vi både hunnit med att storhandla allt som behövs inför nyårsafton och blivit bjuden på middag. Ja, vi har hunnit massor så det är inte konstigt att dagens timmar bara försvunnit. Men det har varit en riktigt bra söndag.
 
 
Tänk att vi lyckades hitta en gnutta snö där uppe på berget. Tråkigt att det inte kommit mer så man kan åka pulka. Gissa om någon längtar extra mycket efter att ha fått en snowracer i julklapp ♥
3
Mimmimoster

Vilken härlig dag! Själv ägnade jag dagen åt att ta små tupplurar på soffa och i fåtölj (låtsades t.o.m kolla hockey m L för att vara lite social på min första dag HEMMA på nästan tre veckor)Idag ångrar jag ju att jag inte gick ut och djupandades ist.när jag ser dina bilder, men nu är det ju på´t igen; Länge Leve Shoppingen (o de handelsanställda....)

Svar: Ibland är det inte alls fel heller. Man behöver även sånna dagar. Idag har vi en sån dag här hemma.
Eleni

Pia

Å, jag vill med ha snö! Här regnar det ju nästan hela tiden. :(

Svar: Samma lika här tyvärr. Rena isbanan överallt. Går knappt att gå ute. Trist!
Eleni

Dallia K

Hej!
Undrar vad du använder för program för att lägga in din signatur på dina bilder?

Jag använde ett tag photoshop men det tog för lång tid att lägga in på ung 50 bilder.

Tack på förhand

Svar: Hej! Jag använder bara mig photoshop när jag jobbar med bilder. Så tyvärr har jag inga andra tips än just det.
Eleni