Ta en titt i vårt kök

Jag har fått endel förfrågningar framförallt utanför bloggen om att lägga ut lite bilder från vårt nya hem. Eftersom jag själv älskar inredning och tycker det är kul att hålla på att fixa hemma men också att inspireras av andra och deras idéer och hem har jag valt att dela med mig endel utav det också. Nu har vi fortfarande relativt nyinflyttade då vi inte bott här mer än en månad så även om jag tycker vi kommit ganska långt har vi en bra bit kvar innan det kommer kännas ganska klart (om det nu någonsin blir det).
 
Det är jätte trist att jag glömt ta före bilder eftesom både bord och alla stolar är loppisfyndade så det är ett projekt vi hållt på och pysslat med ett tag. Allt var från början träfärgat och det har varit många timmars slipning och ännu fler lager färg innan det blev klart men vi är himla nöjd över resultatet. Välkommen att ta en titt i vårt kök!
 
Vi har som sagt projekt och saker kvar att göra och byta ut innan det kan kännas färdigt, men så här långt ser det iaf ut så här.
3
Veronica

Åh vad fint och kul med bilder:) Vill se mer bilder!!!

Svar: Tack söta du!! :) Det kommer att komma mera när vi väl fått mer ordning eller fixat så det känns mer klart rättare sagt. Det står lite still nu men efter utlandsresan kommer vi nog ta tag i det igen :)
Eleni

Mimmimoster

Möbeln blev jättefin. Det är tålamodskrävande att måla pinnstolar, det är så många vrår och sidor!! Hoppas ni kan sova inatt, man ska ju inte klaga men det är varmt... =/

Svar: Åh ja, att det är. Men resultatet känns himla bra och det är jag nöjd med :)
Eleni

Ika

Åh men så fint! Ser mysigt ut :)

Svar: Tack så mycket!! :)
Eleni