Happy day!

Hej finaste ni!
 
Har vaknat med det största leendet på läpparna efter en härlig sovmorgon. Jag och loppan låg länge och drog oss i sängen, pratade om allt vi kom på och skrattade gott tillsammans. Bästa starten helt klart och det glädjer mig att vi har många sådana dagar framför oss nu. Vi står snart inför helgen och min näst sista dag på jobbet väntar. Vi tar alldeles snart sommarlov och vi har smidit en massa roliga planer på vad vi ska hitta på. Gissa om vi längtar.
Åh, vilken vecka det här är. L y c k a  är ordet.
 
 
7
Jolin Berg

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni

Joe

Vilka härliga bilder :) Och vilken mysig morgon!

ekochic.se

Så härliga bilder!

Svar: Tack snälla! :)
Eleni

Caisa

Gud så vackra bilder!!

Svar: Tack snälla! :)
Eleni

Charlotte

Så fina ni är :)

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni

li

Vilken underbart härlig blogg! Hittade den häromdagen då en bekant gillat ditt frieri-inlägg. Har skummat igenom delar av den, mest kollat på alla snygga bilder. Gillar all inspiration, shopping, inredning, trender,tips då jag själv är en klädtokig småbarnsmamma med ständiga husprojekt.

Svar: Tack så jätte mycket! Vad roligt att höra :) Det är när man får så här glada, härliga och peppande kommentarer som man får en ännu större blogglust och vilja fortsätta. Kul att du hittat hit och hoppas du tittar förbi igen :)
Eleni

Mimmimoster

Gissar att solen och du skiner ikapp idag! =D Du tog dig igenom de här veckorna trots att det var besvärligt tidvis, nu är tid för att njuta, vila, boa och förbereda dig för en ny kraftansträngning, sen kommer belöningen. Kram gumman !

Svar: Det gjorde vi antagligen och har gjort hela helgen, hihi. Åh, så härligt att få vara ledig. Ska försöka njuta av varje stund nu :) Kram!
Eleni