Mäktig kärlek

Alltså kärleken till dessa - Min familj. Så obeskrivligt och vissa stunder känns mer magiska än andra. Det är inte mycket som krävs för att känslan ska ta över mig. Brasan är tänd i kakelugnen, pyjamasar på och en massa mys och skratt tillsammans där ingenting annat tar fokus. Oslagbart ♥
 
 
Vi har varit i Birsta idag och kollat in rean. Tanken var att sticka iväg hela familjen men Maya tjuvlånade min telefon och ringde till mormor för att bjuda in sig själv där, hihi. Så istället blev vi tre som strosade igenom nästan hela Birsta City med paus för lunch i deras nya foodcourt. Jag som varit som galen på att gå i butiker tycker nästan det blir för mycket med trängsel och folk som ockuperar reaställningarna nu mera. Men några kassar rikare och flera presentkort fattigare kom vi därifrån iaf. Hade hoppats på att kanske hitta något åt mig själv men som vanligt var det barnen som fick ta äran att få både mina och P's julklappsslantar. Vad gör det? Dom behöver det ändå mer än oss. Det har varit en rätt mysig dag ändå. Imorgon drar vardagen igång igen, åtminstone att par dagar för att sedan vända upp och ner på rutiner igen. Härligt tycker jag!
4
Monia

Ser riktigt mysigt ut! Kram

Svar: Det var så mysigt :) Kram
Eleni

Annster

Underbart <3

Svar: <3
Eleni

Annie in Cali

Åh, så mysigt!! :-) Önskar mig ett hem med fungerande kakelugn!

Jag brukar gå tidigt eller sent på dagen för att slippa den värsta trängseln. Vissa dagar är trängseln kul, andra bara irriterande. Det brors nog på vilket humör man är på. :-)

Svar: Det är underbart med kakelugn! :)

Håller med. Vi kom ganska tidigt och då var det inte så mycket folk men det hann bli medan vi var där. Ska ge stan ett försök idag, hihi.
Eleni

Mimmimoster

Gooospluttar, hela gänget! <3

Svar: <3
Eleni