Stockholms weekend

På samma sätt som man känner hetsen och stressen när man kliver av tåget i Sthlm känner man av lugnet när man kommer hem till vår mellanstora stad. Vilka otroliga kontraster det kan vara. På ett sätt väldigt skönt då det finns något för alla och vi har alternativ att välja på. I detta fall njuter jag av att kunna gotta mig i båda delar. Home sweet home - det är skönt att vara hemma igen men helgen har verkligen varit fantastisk. Vi har ätit och sovit gott tillsammans med en hel del shopping, egentid bara vi två och att strosa i stekande solsken gjorde bara den här helgen ännu bättre. Det här behövde vi och det glädjer mig att vi tog oss iväg innan bebisen kommer ♥
 
I lagom tid kan man nog säga att vi gjorde det här. Jag gissar att jag inte hade orkat med om bara ett par veckor eller så. Det var redan på gränsen nu. Men det gick ändå över förväntan.
 
 
Tack för den här gången Sthlm ♥
3
GoForFit

Väldigt fina bilder! :) Låter som en härlig helg!

Svar: Tack så mycket! :) Helgen var toppen! :)
Eleni

Nelia

Hihihi va kul att läsa dig skriva om hetsen och stressen, haha jag som tycker Stockholm är en sån där mysig och lugn huvudstad till skillnad med många andra större metropoler och när jag kommer upp till Sundsvall (Som nu för övrigt är typ nästan aldrig) så känner jag stress över hur långsamt allt går där borta hahaha, står i kön på ica och stör mig på hur lång tid det tar att få handla och hur lång tid det tar att beställa mat osv, allt är mycket lugnare där och jag är van vid att allt kommer i snabbare tempo här. Men man vänjer sig och i min vardag är det ganska så lugnt. :) Ser ut som att ni haft en härlig helg, och verkligen helrätt prickat med sol hela helgen! :D

Svar: Haha, ja tänk hur det kan vara. Som du säger så handlar nog allt vad man är van vid och allt går att vänja sig vid. Storstad, småstad eller på landet… livet kan se så olika ut men det är tur att vi har valmöjligheter och trivs med olika :D Vår helg i Sthlm var iaf jätte härlig och jätte bra. Vädret kunde inte varit bättre! :)
Eleni

Mimmimoster

Håller med dig Eleni. Stockholm är kul att åka till och ännu bättre att åka ifrån. Anonymiteten, ointresset och touchen av arrogans gör mig sååå irriterad eftersom jag jobbar med service själv.. Men man får ju regelbundna återfall ändå, haha!

Svar: Haha, det är alltså inte bara jag som känner så?! ;D
Eleni