Julgodis, julstress & olycka

Trots att man tycker man är ute i god tid med allt så blir det ändå stress mot slutet. Det går väl inte alltid lika fort som tänkt med två små vildingar hemma, haha. Min morgon började ungefär lika bra idag som igår förutom att vi fick sova längre än till halv fem. Har bakat tre sorters julgodis igår och imorse skulle jag skära upp kanelfudgen som stått i kylen under natten, lägger ifrån mig kniven på köksbänken men råkar stöta i den (nyslipade) kökskniven som landar med bladet rakt på min fot. Ajaj, fick ett riktigt jack på ett par centimeter som glipade och blödde ordentligt. Tack vare Maya fick jag hjälp att hämta både papper och klippa av en bit plåstertejp så jag själv har försökt att tejpa ihop det. Tur i oturen att inte någon av barnen var i närheten när jag klantigt stötte till kniven.
 
Vilket fall så har jag hittills bakat kanelfudge med salta nötter, gräddkola med citrus och knäckbräck med saltade nötter. Nu ska jag ställa mig vid spisen igen då P precis kom innanför dörren. Det blir Polkatryffel och kanderade mandlar. Mums. Något för mig som inte kan äta de julgodiset med nötter i. Ikväll blir det fullt hus hos oss med julmat, julgodis och uppesittarkväll. Ser fram emot det.
 
För er som kanske inte tittar in här i juldagarna passar jag på att redan nu önska en God Jul!
 
 
Godiset vart inte direkt snyggt men supergott och det får väl vara huvudsaken.
1
ISA

men AJ!! lät hemskt ju, tur att resultatet av julgodiset verkar värt smärtan ;) haha

Svar: Ja det gjort lite ont men inte så där jätte jätte ont ändå. Värre är det idag då det igår visade sig att jag visst skurit av senan till stortån så dom fick operera foten. Idag ligger jag i sängen med foten i högläge och gips upp till knä 🙈 Det gör sååå ont men hoppas bara att det läker ihop som det ska så stortån går att använda igen 😪
Eleni