Day 3 in Crete

Hej från värmen!
 
Termometern har visat över 40 grader sedan vi kom hit och det ser ut att fortsätta lika fram till helgen. På gränsen till för varmt kan jag tycka men barnen klarar det ändå bra. Dom badar och lekar, är gladare och piggare än någonsin. Hade ju nästan hoppats på att dom åtminstone skulle vilja sova lite mer när det är så varmt, iaf den minsta, men nej tack säger hon till det, haha.
 
Igår var vi till min faster och mina kusiner. Det var mysigt att komma dit och hälsa på efter så lång tid sedan senast. Längre än vanligt eftersom vi inte kunde åka förra sommaren. Ändå var känslan en aning tom när min farmor inte längre finns där. Det saknas något, hon är saknad. Har inte varit här sedan hon lämnade oss ♥
 
Nu är vi redan inne på dag fyra och som vanligt väntar stranden. Skönt att veta att vi har över två veckor kvar. Dagarna går ändå så fort.
 
 
En blandning bilder från dag 3 på Kreta.
4
Anonym

Åh vas fina bilder 😊

Svar: Tack! :)
Eleni

Emelie

Så fina bilder! :)

Svar: Tack! :)
Eleni

Erica

Gud vad fint! Jag var där i oktober men då var det inte alls lika varmt och väldigt blåsigt :/ hoppas jag får möjlighet att åka dit en sommar verkar ju helt underbart! Blir så glad av dina bilder på något sätt, väldigt fina! :)

Svar: Tack snälla du! :) Har också vart här i oktober men det är inte alls samma sak som den här årstiden :) Hoppas du kommer iväg någon sommar.
Eleni

Josefine

Jag är avundsjuk!

Svar: Ja, det är härligt med resor! :)
Eleni