Enkelt påskpyssel

Påsken börjar nu närma sig så vad passar inte bättre än lite påskpyssel. Planen var påskharar och jag tycker att Maya gjorde ett utmärkt jobb med endast lite assistans av mig. Bra teamwork och en high five, klassisk Maya kommentar när hon tycker något gått bra eller är roligt. Det här var alltså något hon tyckte om.
 
Det är ett enkelt barnpyssel och egentligen kan man göra vilka gubbar och figurer som helst året om. Det enda man behöver är toalettrullar, färgat papper, lim, sax och en penna. Kul så klart om man har sådana där små ögon och annat smått att använda till svansar eller vad det nu kan vara, men annars funkar det lika bra att rita dit det.
 
 
Oj, vilken dag det varit i övrigt. Skulle vilja säga att vi hade en effektiv förmiddag jag och P.  Vi var på bageriet för att kolla upp om dop- och bröllopstårta, bokade in sminkning till bröllopet, köpte en klänning jag ska ha på dopet, vi var till polisen och gjorde nya pass inför nästa månads resa och till sist stod blommor till bröllopet på schemat där jag nu bokat in en tid för att gå igenom mer exakt vad vi ska ha. Det på bara ett par timmar medan barnen var med sin mormor.
 
Hektiskt, men vi hann med allt vi ville innan P skulle mot jobbet och jag hem till flickorna.
 
Godnatt. Καληνυχτα ("Kalinichta"). Love you - som Maya säger varje kväll innan hon ska sova. Underbart att kunna blanda språken även om det bara är lite smått men det smyger sig in mer och mer.
Pyssel - Pyssel med barn - Påskhare - Påskpyssel
4
Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

så söta

Svar: Åh men tack! :) Det gjorde hon bra.
Eleni

Felicia

Åh vilket gulligt pyssel :)

Svar: Och kul för dom små :)
Eleni

Mimmimoster

Maya kan trolla med toarullar, det vet jag som fick en fin stjärnkikare i julklapp! <3

Svar: Trolla med toarullar det är något hon minsann kan. Till alla möjliga saker, hihi! :)
Eleni

Esse

Hej
Tycker att du har så fina ögon så undrar vilken mascara använder du alltså du sa tidigare Max factor men vilken?
Under blogg

Svar: Åh men tack snälla! :) Det är den här mascaran jag använder, http://www.kicks.se/max-factor/false-lash-effect-mascara-p9096
Eleni