Vart är du?

Hej allihopa!
 
Igår spenderades dagen på jobbet och sedan var tanken att åka ut till mina föräldrar för att kunna vara ute och spraymåla lite saker till bröllopet. Det blev dock för sent för spraymålandet då Patrik och barnen åkte på grilljakt alldeles innan jag slutade och det tog visst lite tid. Det vart noll gjort på bröllopsfronten men det blev iaf god middagsbjudning och det är aldrig fel.
 
Känner att inspirationen till mycket är svår att hitta just nu. Vi har massor att göra inför bröllopet som visst bara är veckor bort nu. Det svåra är att komma igång när motivationen inte riktigt finns. Vart är lusten? Det här ska ju vara något som känns roligt att hålla på med och något att se fram emot. Men i slutändan hoppas jag ändå att det kommer att göra det.
 
 
Hanna med sin stora favorit hos sin mormor och morfar förra veckan ♥
 
Idag blir bara jag och flickorna hemma. Det väntas visst oväder lite senare och då är det mysigt att sitta inne med tända ljus. Städning inför helgen måste också göras. Den här lilla busan går det knappt att sätta ner på golvet längre då hon hittar minsta lilla dammkorn, skärp eller varför inte ett hårstrå för att stoppa i munnen. Unge, haha.
 
Önskar er en härlig fredag och en fin helg!
2
Mamma

Inte så lätt alla gånger med inspirationen.......förstår....<3

Svar: Nej men vi kommer igen :) <3
Eleni

Mimmimoster

Om jag förstått rätt är vi ca 60 personer där ute som just nu planerar kläder, presenter, tal, bus och som ser fram emot den här dagen och längtar....Det är inte dåligt! Det är ni som "äger" den här dagen, glöm inte det, älskade, älskade ni... <3

Svar: Jag vet och det känns så underbart att veta <3
Eleni