ÄNTLIGEN FREDAG.

Tänk så skönt med fredag och hela inskolningsveckan är nu avklarad. Allt har gått över förväntan bra så idag behövdes vi inte alls på plats mer än för hämtning och lämning. Barnen är med andra ord redo för vad som nu ligger framför dom. Vi passade på att byta några plagg och skor som inte riktigt passade, en snabb loppissväng och en fika på Birsta City. Hämtade hem flickorna tidigt för en massa mys, bus och bad. Och såklart fredagsmys med hyrfilm och ostkrokar. Nu väntar tre dagars ledighet med mina godingar. Trevlig helg!
2
Mamma/mormor

Men gullunge❤️❤️!!!

Svar: Hon är för go lilla fisken :) <3
Eleni Apostolakis

Mimmimoster

Hihi, vi vuxna har nog "lidit" mest av inskolningsveckan! Det här är belöningen till er som föräldrar, era barn är trygga självständiga individer <3 <3 <3 När dagar med separationsångest och tårar kommer, för det gör de, så vet ni att det är bara en tillfällig svacka och att de för det mesta trivs och har det bra på sin förskola.

Svar: Håller med. Ibland känns det svårare att vara stor än liten :) Jag hoppas allt kommer att flyta på bra i fortsättningen också. Under de två år som Maya gick väntade vi hela tiden på "bakslaget" som alla pratade om, men det hann aldrig komma. En dag i taget så hoppas jag det här blir bra. Även om jag så klart kommer fortsätta sakna i hjäl mig om dagarna. Kommer knappt hinna träffa Maya de dagar jag jobbar :(
Eleni Apostolakis