GLAD, HEKTISKT & JULSTÄMNING

Sprang på den mysigaste stickade tröjan inne på H&M. Kunde inte motstå och ser fram emot att bo i den i vinter. Skulle vilja hitta några fler liknande så man har något att variera sig i kanske. Nu är det snart helg. Torsdagen sprang förbi och jisses, vilket hektiskt avslut det blev på arbetsdagen. Känner mig fortfarande alldeles uppe i varv och huvudvärken kom men med lite sömn på det här så ska det nog gå till sig. Är laddad för två dagars jobb till i julruschen. Och på tal om jul, såg ni Jul med Ernst i kväll? Jag blir glad av den lugna och härliga julstämningen. Ser fram emot varenda torsdag till julafton. Nu blir jag visst serverad varm choklad av mina andra halva. Sedan väntar sängen. God natt.
2
Mimmimoster

Finis! Pappa upp i dagen där =) Har en liknande favvotröja men den har ett pärlbroderi också; Dear Santa I want it all

Svar: Tycker du? :) Ja, lite pappa är det kanske allt, haha.
Eleni Apostolakis

Christina

Mysig tröja! Jag lyssnar på vintage julmusik på Spotify (skapade en egen lista) varje morgon på väg till jobbet och får världens bästa julstämning, rekommenderas!

Svar: Åh, det låter så mysigt. Vi lyssnar också redan vid varje frukost. Spotify har jättebra färdiga jullistor med gamla klassiker och mycket mer. Det går runt runt nu och hjälper den där julkänslan så långt på traven :)
Eleni Apostolakis