My favorite place

Livet från den ljusa sidan. Här kommer jag fortsätta spendera mycket tid när vädret tillåter. När jag slutade kom min mamma och barnen och mötte upp mig på stan för årets första mjukglass på torget. Resterande av lediga timmar har tillbringats på balkongen i eftermiddagssolen. Fantastiskt vad härligt. Maya har sprungit fram och tillbaka mellan kompisarna i grannhusen, Patrik och Hanna har varit ute och röjt på tomten enda tills läggdags och jag har legat på soffan på uteplatsen. Så där obeskrivligt härlig känsla. Sommar, sol, ljusa kvällar och dagar som man nyttjar och njuter till max. Bästa tiden på hela året.
3
Fanny

Åh vilken härlig plats!

Svar: Tack, en stor favorit så här års :)
Eleni Apostolakis

Mimmimoster

Slog upp ögonen till en underbar morgon, konstaterade med visst vemod att det är 1:a JUNI, det mest efterlängtade datumet på hela året för mig, nu är definitivt SOMMAREN här, oavsett väder eller temperatur och tiden kommer gå så fort så fort.....

Svar: Det känns helt fantastiskt att kunna säga att det är sommar. Nästan overkligt. Men härligt hur man tar tillvara på dagarna på ett helt annat sätt. Låt tiden inte springa iväg för fort :)
Eleni Apostolakis

Ajli Müller

Det låter verkligen uuuunderbart! Ser så ut också. Jag prenumererar på Plaza Interiör och älskar den :)

Svar: Ja, det har varit fantastiska dagar nu så man får passa på :) Plaza interiör är en riktigt bra tidning, köper den väldigt sällan dock :)
Eleni Apostolakis