DU ÄR FANTASTISK

 
Har blivit överöst med pussar och kramar idag. Gång på gång, mest hela tiden, kommer min lilla H och talar om hur mycket hon älskar mig och att hon längtar efter mig varje gång jag går till jobbet. Älskade unge, mitt hjärta smälter. Om hon bara visste hur mycket jag älskar henne och hennes syster. Vad jag längtar varje minut vi är ifrån varandra! Känner mig rikast på jorden som har dom två. Lycka.
 
Vi fick hem Patrik tidigt den här veckan för att gå på husvisning ikväll. Alltid spännande och lärorikt att gå på visningar även om det inte alltid är något som passar. Men det vet man ju inte om man inte varit på plats. Vi börjar vara uppe i endel husvisningar nu sedan ungefär 5 år tillbaka. Någon gång ska det väl ändå dyka upp något som passar oss också. Den som väntar på något gott.
1
Mimmi

Själv skulle jag ha en vinkelbyggd enplans villa. Rött med vita knutar var inte JAG....trodde jag. Jag ryser fortfarande när jag tänker på en del hus vi kollade på...huuuu.... En dag klev jag halvhjärtat in genom en dörr och var HEMMA. Kabom!!! Värt att vänta på, värt att kämpa för.....

Svar: Det är precis så man önskar känna. Men var, hur och när det får bara tiden utvisa <3
Eleni Apostolakis