HUR GICK DET HÄR TILL?

 
Mina små avkommor är visst inte så små längre. Det är helt galet vad mycket man kan växa under en sommar. Nu när det är "tillbaks till verkligheten" och man inte kan springa och byta klänning stupikvarten och faktiskt måste ta på sig riktiga skor igen fick den här mamman smått panik efter rensning i barnens garderober. Det är kort i både byxben, ärmar och i vissa fall har det till och med förvandlats till magtröjor. Hur gick det här till? I ren stressanda ryckte jag åt mig lite här och lite där i Sundsvalls butiker efter jobbet idag. Jag som annars älskar att shoppa och kan strosa timtals tyckte inte ens det här var kul och har aldrig varit klar så fort. Det blir inte särskilt genomtänkt och man liksom bara roffar åt sig saker för ungarna ska slippa gå naken till förskola och fritids resten av veckan, haha. Jag tror i alla fall dom tyckte det var roligt att vara tillbaka, det lät så. Då känns det inte lika jobbigt att vi inte fick ihop ledighetspusslet fram till skolstart.
 
Nej, nu ska jag avsluta leverans av bilder från förra helgens dopfotografering. Sedan kan jag ha full fokus på kalasfixandet inför helgen. Trettio bast... jag är heller visst ingen liten avkomma längre.
2
Mimmi

Inte bara tomatplantor som drar iväg på höjden av sol och vatten alltså! =D

Svar: Haha, nej här växer visst det mesta under sommaren! ;D
Eleni Apostolakis

Frida

Kan du inte visa kläderna så man ser dem helt? :D vore kul och veta vart de kommer ifrån :D Kram

Svar: Jo, det kanske jag kan göra. Fast just nu ligger ungefär hälften i tvätten, haha. Kläderna är köpta på Lindex och Åhléns :)
Eleni Apostolakis