IT'S MY BIRTHDAY!

 
Blev väckt strax efter klockan sex imorse med sång och frukost på sängen. Kände mig ovanligt pigg och fräsch när vi gav oss iväg mot fritids, förskola och jobbet. Tänk att min födelsedag prickades in med kanske det härligaste sommarvädret hittills i sommar. Dessvärre har jag inte kunnat njutit särskilt utav det men jag har gjort så gott jag kan kunnat och försökt tagit vara på de små stunderna mellan jobb, handling, städning och förberedelser inför morgondagen då vi ska fira mera med nära och kära. Tänk att det faktiskt kan kännas så otroligt bra att fylla 30. Ingen kris. Känner mig väldigt nöjd med var jag är i livet och det är väl det som skapar balans.
 
Äntligen, står Patrik vid grillen och ordnar med middagen han hade planerat för kvällen. Vi har haft så mycket att göra så det blir en väldigt sen middag för två. Men vad gör det? Kan vara ganska mysigt det också. Och ser ni min nya klänning? Köpte den på Kreta och har sparat den till 30-års dagen. Egentligen ska den inte invigas förrän imorgon men när jag ändå provade den mitt i allt annat så fick min duktiga lilla tjej på 6 år ta några bilder. Vad hon kan! ♥
 
Sist men inte minst - TUSEN TACK för alla mängder gratulationshälsningar via sms, telefonsamtal och socialamedier. Vad fina ni är!
2
Mimmi

så duktig Maya är med kameran, det blev verkligen vackra bilder på dig. Grattis vännen! <3 Det har varit en speciell dag även här så det blev inget sms i morse till dig som det var tänkt....

Svar: Tack tack och tack! <3 Jag förstår precis... men det var kul att du kom på lördagen <3 <3
Eleni Apostolakis

Mamma

Att Maya tagit dessa bilder kan man inte tro! Hon är ju jätteduktig😍!! Grattis än en gång min lilla "Neni" 😍❤️!

Svar: Ja men visst gjorde hon ett utmärkt jobb?! Min duktiga lilla fotograf. Jag ska lära henne allt jag kan :D <3 Och tack!
Eleni Apostolakis