BÄSTA FYNDEN

Redan nio imorse åkte jag och mamma iväg för att kolla lite på bokrean och annat smått och gott på ICA Maxi. När vi ändå var i farten blev det fler ställen och fler saker som fick följa med hem. Bland annat korgen ovan var på kampanj på Maxi, hamam-handdukar till hela familjen från Mio där dom har erbjudandet 2 för 199:- och eftersom jag är storförbrukare av handkräm så här års fick det bli även en sådan från S.P.A. Har även fyllt på med växter, krukor, frön att så och målarfärg. Allt det där som är bland det roligaste att shoppa om ni frågar mig.
 
Nu är Patrik med Maya på ännu ett badkalas. Det verkar vara populärt med det nu mera, varenda kompis har kalas på badhus. Men det är väl roligt för dom. Hanna ligger här på min mage och sover. Bara för en stund sedan la hon sig där och höll på att somna då min mage knorrade till. Då vänder hon sig mot mig och tittar allvarligt "en groda!", haha. Hon är för rolig ibland. Nu ska jag försöka smyga mig härifrån och börja förbereda för tacomiddag till dom andra kommer hem.
2
Mamma/mormor

En groda! Hahaha 😅! GulleHanna❤!

Svar: Haha, hon är för rolig! :D <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

När man precis håller på att upptäcka världen låter det som helt normalt att det knorrar en groda i magen...fniss...så gulligt!

Svar: Haha, jaaa... nu mera får jag höra att jag har en groda i magen. Många goda skratt till det. Älskade unge! :D
Eleni Apostolakis