TERAPI FÖR SJÄLEN

Min första tanke när jag vaknade imorse, förutom att jag precis hade drömt att jag köpt oss ett hus, var att jag måste måla i Hannas rum. Jag är trött på allt det vita och vill sätta färg på varenda vägg. Sagt och gjort målade jag Hannas rum ett lager direkt efter frukost. Halva rummet går nu i samma färg som fondväggen och det blir riktigt bra. I det här gamla huset har vi inte ett rum som är direkt fyrkantigt utan lägenheten liknar mer tetris. Ibland känns det krångligt att göra bra möbleringar eftersom det ser ut som det gör, men på samma gång kan man göra annat som med exempelvis väggfärger som gör det lite effektfullt för helheten. Snart ska den fina tavlan från Wiho design på översta bilden få komma upp mot den puderrosa väggen. Där kommer den göra sig bra. Har även planer på att måla skåpen som står på golvet, tror jag. Velar lite fram och tillbaka men har sprayfärger som bara står och väntar på att få användas så fort det blir varmare ute. När jag ändå är i målartagen och senaste dagarna målat två bord och Hannas rum så bara längtar jag efter att få ta tag i vardagsrummet också. Är sugen på en grå/grön färg dit in. Vi får helt enkelt se var det slutar. Det här är verkligen som terapi för själen. Jag säljer, köper, fixar och gör om, spinner på nya planer konstant hela tiden. Jag blir aldrig klar! Och det är det som jag mår så bra utav. Det gör mig glad. Sluta aldrig med något ni älskar!
1
Bella

Åh, älskar oxå att göra om hemma hela tiden. Kruxet är att när man kikar på alla bloggar/insta så kommer man på nya idéer hela tiden så då hamnar mitt eget på paus så blir inget färdigt här hemma :)

Blev nyfiken på den grå väggfärgen du har i bakgrunden??
// Bella

Svar: Förstår precis hur du menar. Det är bra att hitta inspiration hos andra men glöm inte att ändå gå efter hur DU vill ha det :) Den grå färgen är köpt på Clas Ohlson och heter Light Steel. Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis